| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А-а-а, тепер ясно - чого наш мер до учнів і батьків не вийшов...хоча нові баки у нас якісь замалі...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Зараз такі діти продвинуті... ще ті, хто на мітінгу був прочитають у фб як їх мер обізвав... ганьба так меру поводитись з нормальними громадянами
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
он вроде не раз жаловался, что у него перед домом митинги проходили
значит, где он реально живет, знают многие
и при этом он не боится посылать (и матом) всех налево и направо
что это означает - просто быкует или действительно крыша столь хороша, что позволяет не бояться случайностей?
так что бывает и хужеУ Тернополі в суботу, 23 червня, після 18-ї год. зовсім не продаватимуть алкоголь. Заборона на продаж міцних напоїв триватиме до 8-ї год. 24 червня і пов’язана з проведенням свята «Випускник-2018», інформує прес-служба Тернопільської міськради.
А ще ті, хто не має стосунку до школи , але підписали петицію . Вони теж проплачені .
Мер не вірить в те , що є небайдужі люди . Кожен судить по собі . Отже він робить все за гроші.Патріотизмом у нього і не пахне .
І я - ледве не стала "мразью" , бо думала теж прийти , якщо буду там в цей час.
Я офігіваю з його манери висловлюватися про людей . На секундочку тих, хто допоміг його жирному тілу у крісло мера пролізти.
а мне кажется, он считает, что, кроме себя любимого, обязан лишь, может быть, Коломойскому, но уж никак не электорату
А толку?
Такі як він і вілкули - ніколи не допустять до влади міста нормальну людину
вполне возможно, что нормальный там просто не выживет
Мне кажется, проблема в том, что для того, чтоб попасть на хорошую выборную должность, нужен очень большой ресурс, который реально у нас заработать только договоренностями с представителями элит, деньги в обмен на представление их интересов.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks