| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну низнаю...мне от тоже пох...а ощущение шо в чемто ущимили не покидает.
А по преступности...
Да народ в основном пить не умеет. У большинства алкоголь порождает агрессию. Вылазят самые мерзкие стороны личности...Так от каждый из них шел в свой магазин и докупался...может даже становясь добрее. А теперь они все встречаются возле какогось лотка...обозленные дополнительными телодвижениями.
Сомнительная польза
Таксерики ночью бойко торгуют водярой под нашим атб...Прям дежавю...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ну да. А хліб так і забув![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Зое попеняли за отсутствие острых вопросов. и понесся срач![]()
Рыба не думает. Потому что рыба всё знает
А боярышник по аптекам после 22 тоже запретили?![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
После 18 ̶ж̶р̶а̶т̶ь̶ кушать вредно. Ну если не в моготу спать с пустім желудком, то скупиться можно до тренировки
̶В̶и̶т̶е̶к̶,̶ Nat если это не первая ваша ̶с̶м̶е̶н̶а̶ треша, то почему у вас нет дома два "запасных"̶ ̶п̶и̶в̶а̶ батона (булки, молока, колбасы, нужное подчеркнуть/вписать)?![]()
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Такое впечатление что этот фестиваль блогеров раскручивают сами блогеры вместе с Филатовым. Они бы уже там голые что ли ходили, может быть тогда бы их заметили. А то я лично до этого момента даже не знал что такой фестиваль был.
ЗЫ ну и немного реала. Одни чел, который не ходит в инеты на днях сказал мне интересную фразу. "А чего ты ждал от каблука-журналюшки? "
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Канєшно, калпасу чи мнясо купити ДОМолоко ще гарно) Влітку просто агонь. До того ж, на все це заборони купувати після 22.00 нема
Ну це все сміх, але ж цілком реальна ситуація. Добре, у нашому селі ці всі міські заброни поки неактуальні. Але місцеві депутати вже щось теж підзадумалися![]()
Цікаво, у горсовєті є якийсь департамент, що мониторить музичну культуру для школярів?
У мене під домом, у бувшему дітсадку влаштована молодша 111школа. Нібито росмовна.
Зараз у них літній табір.
Кожного дня гатить музика. Жорстокий біт. Таке враження що викладач музикальної культуриприпер свою домашню дискотеку і насолоджується, чи якісь найняті аніматори відриваються.
Мабуть дітки в совєршенствє володіють англійською чи полірують свій рівень. Періодично аніматор верешить "ваууууу" і діти волають на усю горлянку...
І як психіка дитяча витримує такє музичне окультуріваніє? Чи зараз психіатри вважають це нормально?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
тююююю.
Я б ваще окромя классики и старого-доброго рока запретил всю оту "физгармонию"
У нас рядушком школа...от на последнем звонке...отзвучал красиво "щэнэвмэрла"...похлопали...и каааак врезали !!!! Хаванагила...
Я и охренел))))
знаешь у нас была традиция когда мы собирались где-то в кабаке начинать просто с обычной музыки........после 300-х влитых танцевали под цоя и еще кого то, после нольпятки танцевали под айй на доне гуляет и плясали под еврейские мотивы.. ну потом я гордо вливал в себя еще грамм 100 и просил диджея поставить армянскую лезгинку и танцевал вместе со знойной армянской дЭвушкЭ, осыпая ее шею поцелуями и нежными словами, потом следовало ты такой классный, такси типа домой и т.д.
То, що в наших школах працюють нє пєдагогі і преподаватєлі, а учителя , всім відомо.
Хай вже не культура , а хоч психічне здоров*я дитини повинно батьків хвилювати? Не вчителів, звісно, а батьків?
Якщо мала дитина півдня у пеклі під назвою літній табір з такою музИкою... Зрозуміло, що батькам нема де подітися, але ж перевірити що там діється можна... Чи не замислюються, чи може так і треба...
У нас у сусідів мала волає по ночах, періодично... і з 10 поверху, тіки вчора розказували... То - нічого дивного...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Це одєбіліваніє дітей вже третю годину...
Щось мене вже торкнуло. Закриваю лоджиї.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks