| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Щось якось неввічливо вийшло. Наче я якась ваша давня знайома і на брудершафт пили не раз.
Щодо Конкорду, погуглила, не переживайте, але вичитувати умови по купі карток навіть не намагалася. Воно мені без потреби.
Я настороженно ставлюся до банків, які дають купу плюшок, коли мова йде про мої особисті кошти. А у випадку, якщо працювати через банк як ФОП, то тим більше, бо оборотні суми не ті, які я легко дістану з нички і компенсую раптом що. Мені досить одного лопнутого банку в активі, більш того, я передбачала його долю ще до фіналу, але кошти були не мої особисті, а реальний вкладник хотів там тримати гроші. Ну, то для любителів екстриму ігри, коротше![]()
Да, разбивают на равные части, сроки разные бывают. Но нужно следить, чтобы на дату оплаты был полностью закрыт кредитный лимит + сумма месячного платежа в дебете
Да что мне за Вас переживать?))) я за Конкорд не агитирую и не рекламирую его, просто объяснила, к чему он упоминается тут... чего Вы решили развить в эту сторону - непонятно... Кому интересно снятие без потери %%, то принял информацию, а кому эти %% копейки, то и не делает
А категории кешбкека у всех разные каждый месяц или одинаковые предлагает выбрать?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks