Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 29 з 254 ПершаПерша ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5064, показано з 561 по 580.

Тема: MonoBank (Общая Тема)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    У привата в марте был кэшбек 10% за покупку ж/д билетов. Вернули 10% без всяких налогов обычными деньгами.
    Треба було купить квитки? Питання лише: нафіга. А так чо - норм акція.

Для зануд уточню: я про бонус+, який діє на постійній основі, а не про разові акції невиданої щедрості.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Треба було купить квитки? Питання лише: нафіга. А так чо - норм акція.

Для зануд уточню: я про бонус+, який діє на постійній основі, а не про разові акції невиданої щедрості.
    Да надо было купить билеты. Мне дол было - я купил. В моно на этот месяц для меня кроме "продуктов" остальное тоже "нафига".
    А какая разница разовые акции или постоянные? С разовых налоги не надо платить? Кстати кэшбэк от моно тоже не постоянный, а действует месяц (к примеру категории "Авто" нет уже второй месяц). Кэшбек Привата за проезд в эл. транспорте длился более полугода и опять на несколько месяцев замутили. С Бонус+ все понятно - это не деньги.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Да надо было купить билеты. Мне дол было - я купил. В моно на этот месяц для меня кроме "продуктов" остальное тоже "нафига".
    А какая разница разовые акции или постоянные? С разовых налоги не надо платить? Кстати кэшбэк от моно тоже не постоянный, а действует месяц (к примеру категории "Авто" нет уже второй месяц). Кэшбек Привата за проезд в эл. транспорте длился более полугода и опять на несколько месяцев замутили. С Бонус+ все понятно - это не деньги.
    Ну мені поки норм кешбеки моно. Навіть як категорії міняють.
    До речі: аліекспрес на 8 покупок із 9-ти вибило як "продукти і супермаркети"

Moderator Аватар для Собакевич
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 432

Типово

До речі: аліекспрес на 8 покупок із 9-ти вибило як "продукти і супермаркети"
    из какой оперы покупки, если не секрет?

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Собакевич Переглянути допис
    из какой оперы покупки, если не секрет?
    Абсолютно різні категорії - біжутерія, окуляри, автомобільні якісь штуки. Нічого їстівного. І тут же на іншу ювелірку пробило як "інше". Тобто не гарантія, що будуть "продукти", але більшість таки вони. Ну я думаю, що тому що там і "супермаркети"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Абсолютно різні категорії - біжутерія, окуляри, автомобільні якісь штуки. Нічого їстівного. І тут же на іншу ювелірку пробило як "інше". Тобто не гарантія, що будуть "продукти", але більшість таки вони. Ну я думаю, що тому що там і "супермаркети"
    А вот интересно, если потом спор и возврат денег (ну там посылка не пришла, к примеру), что с кэшбэком будет? Так же можно поназаказывать и заказы отменить
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

А вот интересно, если потом спор и возврат денег (ну там посылка не пришла, к примеру), что с кэшбэком будет? Так же можно поназаказывать и заказы отменить
    А хто зна. Думаю нічого, бо інакше б монобанк робив як кешбек сервіси - затримував виведення коштів до повного завершення продажу.
    Монобанк же не надає кешбеки, як кешбек сервіси - від конкретних магазинів. Значить механізм інший.

О, згадала, до речі. Був у мене ж випадок після Нового року. Замовила я взуття на Інтертопі, оплатила одразу карткою монобанку з кешбеком. Кешбек прийшов. А через кілька днів я поцікавилася у магазина, як там моє замовлення і як скоро все ж його чи виконають чи відмінять. Відповідь мене на той момент не задовольнила, тому замовлення я відмінила одразу ж. Оплату мені повернули. Кешбек нікуди не подівся.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

А хто зна. Думаю нічого, бо інакше б монобанк робив як кешбек сервіси - затримував виведення коштів до повного завершення продажу.
    Монобанк же не надає кешбеки, як кешбек сервіси - від конкретних магазинів. Значить механізм інший.

О, згадала, до речі. Був у мене ж випадок після Нового року. Замовила я взуття на Інтертопі, оплатила одразу карткою монобанку з кешбеком. Кешбек прийшов. А через кілька днів я поцікавилася у магазина, як там моє замовлення і як скоро все ж його чи виконають чи відмінять. Відповідь мене на той момент не задовольнила, тому замовлення я відмінила одразу ж. Оплату мені повернули. Кешбек нікуди не подівся.
    Разорятся они

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

"однако поворот"
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Дописів
    137

Типово

Оплачивал в PSN, но оплата нормально не прошла по некоторым причинам - деньги вернулись обратно на счет, плюс кешбек остался.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 920

Типово

У меня был возврат ж/д билетов. При возврате суммы списали кэшбэк от суммы возврата.
    Оформи КОКО КАРД от Forward Bank по ссылке http://lx4.me/c/xjc43pUC и получи 100 грн. за оформление кредитной и 50 грн. за оформление дебетной карты

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Разорятся они
    Та, видно, щось ще не допрацювали:
    Цитата Допис від stossky Переглянути допис
    Оплачивал в PSN, но оплата нормально не прошла по некоторым причинам - деньги вернулись обратно на счет, плюс кешбек остался.
    Цитата Допис від DeHuC Переглянути допис
    У меня был возврат ж/д билетов. При возврате суммы списали кэшбэк от суммы возврата.

Звідки Ви
    Амур. Где любовь
    Дописів
    816

Типово

У меня после одного возврата на счету кешбэка стало -350 грн. А некоторые другие возвраты были с сохранением кешбэка. Зависит как магазин возвращает: отменяет именно исходную транзакцию, или просто пересылает деньги отдельным платежом. Был случай в одном магазине, что оформлял возврат через письменное заявление с указанием реквизитов карты куда перечислять деньги, указал другую карту (не ту, с которой платил), естественно кешбэк сохранился.

Дописів
    22 490

Типово

Цитата Допис від Hack-Stock Переглянути допис
    Вы прикалываетесь? Абонплата 150 грн в год, 12.5 грн в месяц, чтобы покрыть надо заправиться на 250 грн в месяц.
    Да. Не верно прочитал это сообщение

Цитата Допис від Hack-Stock Переглянути допис
    оформите карту универсалбанка, 150 грн в город абонплата и стабильно каждый месяц 5% на АЗС, правда лимит 200 грн в месяц

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

а хто і як підв'язує термінал, щоб він "пробивався" по певній категорії кешбеку?

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    а хто і як підв'язує термінал, щоб він "пробивався" по певній категорії кешбеку?
    Магазин обирає

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    По идее те работники банка кто ставит/выдает терминал. Хочешь попросить настроить свой?
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

Магазин обирає
    як?
    Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    По идее те работники банка кто ставит/выдает терминал. Хочешь попросить настроить свой?
    нууу

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Тут вопрос другой, на этот кешбек кто встряёт, продавец как на "клубничку" или банк???

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

питання таке яке саме я задав ))))

Сторінка 29 з 254 ПершаПерша ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті