ДОБРЫЙ ДЕНЬ! А НА КРЕЗИ -18 СКИДКА?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОБРЫЙ ДЕНЬ! А НА КРЕЗИ -18 СКИДКА?
Дівчата, тільки що кинула вам замовлення на ось ці бутси. Але, здається, що вони на маленьких дівчаток? Якщо так, то видаліть моє замовлення. Якщо ні, то скажіть, на який розмір їх треба рівняти? Бо там вказані S, M, тощо
Девочки добрый вечер, сбросила Заказы на крокс, только если ещё не куплен - поменяйте в мужских шлепках М 10 на М 9!
Девочки, а на children сбрасывать заново бланки на то, что не заказалось? А то будет повязка, которую я в дополнению к ромперу заказала, который в итоге не заказан. А он нужен)
Добрый вечер, и я кроксы кинула. Девочки, а у вас случайно в вайбере нет группы?
Востаннє редагував kisssa: 16.03.2018 о 23:41
если еще можно, закажите мне платье placket plaid dres (то что на пуговицах) розовое или на замену синее в размере S или М (ОГ92см ОБ92см)
Аня, добрый вечер, поймали, спасибо) есть
Присоединяйтесь к группе в Viber: https://invite.viber.com/?g=X4sxJwUA...P9KEvIBnFW-uKC
можно, напомните пожалуйста фамилию
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks