| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возле панелей должен находиться круглосуточный наряд полиции?![]()
В якій реальністі ми живемо - в паралельній чи попіндікулярній.?.....В Южной Корее прокуроры потребовали приговорить бывшего президента страны Пак Кын Хе к 30 годам тюрьмы по обвинению в коррупции... и штраф на сумму 118,5 миллиардов вон (110,5 миллионов долларов).
...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
1. вони не завжди були однією з найрозвинутіших країн і відмовитися від сомалійського сценарію на користь нідерландського ніколи не пізно... тільки от біда - гроші з офшорів треба повернути взад...
2. про проф.медика ви праві і RomanLV вище це довів... повторюся, **анута НЕ Супрун...
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
У меня вот интересный вопрос родился, придет ли в четверг НАБУ вручать пидозру Гонтаревой в ВР, во время отчета о проделанной работе?))
конечно эпичней было бы прийти с арестом
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks