| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А когда у нас мэрские выборы? Откуда такая активность? Опять же боты регистрируются, только чтоб отписаться про какое-то слобожанское...
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Кассовые аппараты - да, но бизнес не замыкается только торговлей через кассовые аппараты
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Регистрация.
А есть ещё місце провадження господарскької діяльності:
http://v2.rolet.kiev.ua/wp-content/u...BE%D1%80.1.jpg
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
образовывайтесь, не помешает))
Стаття 45. Податкова адреса
45.1. Платник податків - фізична особа зобов'язаний визначити свою податкову адресу.
Податковою адресою платника податків - фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі.
Платник податків - фізична особа може мати одночасно не більше однієї податкової адреси.
45.2. Податковою адресою юридичної особи (відокремленого підрозділу юридичної особи) є місцезнаходження такої юридичної особи, відомості про що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
АЦТЕК, как я понимаю, у Слобожанского есть СОБСТВЕННАЯ местная власть, которая рулит САМОСТОЯТЕЛЬНО. Пусть студенты и пр. "трудовой народ" обращаются по месту жительства.
Стаття 45. Податкова адреса
45.1. Платник податків - фізична особа зобов'язаний визначити свою податкову адресу.
Податковою адресою платника податків - фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі.
Платник податків - фізична особа може мати одночасно не більше однієї податкової адреси.
45.2. Податковою адресою юридичної особи (відокремленого підрозділу юридичної особи) є місцезнаходження такої юридичної особи, відомості про що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/2755-17/print
я понимаю, неприятно когда макают в тупость)))
этикетки блеать)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks