А если бы Михо не вывезли чартеров в Польшу, у него был бы шанс попасть в Мюнхен, с учетом его проблем с паспортом?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А если бы Михо не вывезли чартеров в Польшу, у него был бы шанс попасть в Мюнхен, с учетом его проблем с паспортом?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
........................
Востаннє редагував Karos: 19.02.2018 о 13:34
Нестыковочка выша..
Я просто оставлю это здесь. Только факты
За тим до мікрофону почали виходити лідери політичних сил, котрі підтримують Саакашвілі: з тих, кого представили, були представники партій та організацій “Альтернатива”, Нова свідомість” та “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.
Зокрема Ірина Гаспрук від Громадянської позиції не добирала слів у власній промові і назвала діючу українську владу “хунтою”.
За тим усім присутнім було запропоновано виконати національний гімн, однак замість офіційного славеня з колонок прозвучав певний рімейк на “Ще не вмерла України”: зокрема куплет “Станем браття в бій кривавий…” був замінений іншими словами.
Спікери також не оминули тему встановлення меморіалу Небесній Сотні на одноіменному вінницькому Майдані, висловлюючись проти відкриття “Дерева свободи” на честь загиблих майданівців, яке вже встановлюють на площі.
Виступ наступного спікера не надто сподобався публіці: запрошений до мікрофону ветеран АТО почав з репліки, що йому “ця влада також поперек горла стоїть”, однак розвиваючи думку сказав, що “зараз не час для таких мітингів, тому що це все грає на руку Росії”. Мітингувальники відреагували на це незадоволеними вигуками, хтось кричав “ганьба!”.
О 12:00 акція розпочалася з конфлікту: група молодих людей, один з яких закривав обличчя шарфом, прямо на майбутній “сцені” розгорнули банер з написом “Путіна у відставку! Мир на Донбасі”. Організатори мітингу зреагували оперативно: спочатку спробували власними активістами закрити банер, а згодом просто напали на пікетувальників, вирвали банер з їхніх рук та забрали його на власний мітинг.
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Фотографии с митинга. Пенсы. Всегда недовольные. Любой властью. Команда поддержки михо.
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Не, а вы реально верите в киевского пенсионера, с черно-красным флагом? Я имею ввиду, что у него в голове...
А що там у склянках? Свічки, чи що?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Крот, я вас оскорблял?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks