| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Євросоюзі заявляють, що Україна не крала газу
Комісар Євросоюзу з питань енергетики Андріс ПІБАЛГС заявляє про відсутність фактів несанкціонованого відбору газу Україною після 31 грудня 2008 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це А.ПІБАЛГС заявив сьогодні в Кабінеті Міністрів України на спільній прес-конференції з прем`єр-міністром України Юлією ТИМОШЕНКО.
«Немає таких фактів, що Україна відбирала газ несанкціоновано», - сказав А.ПІБАЛГС.
За його словами, після 31 грудня весь об`єм заявленого Росією газу збігався з даними, зареєстрованими на українському боці. «Після 31 грудня було дуже гарне транспортування «Нафтогазу» - всі числа, які входили і виходили, збігалися», - сказав А.ПІБАЛГС.
Если прибавить только ПДВ уже будет 275$При цьому прем`єр-міністр пояснила, що до цієї ціни додатково будуть додані податок на додану вартість, всі накладні витрати з розмитнення газу, а також вартість транспортування газу локальними внутрішніми мережами
так я ж говорю: будут те же 320. только по курсу 7,7 (на сегодня), а не по 5,05 как в 2008...
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Востаннє редагував Stone: 20.01.2009 о 17:47
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
обеих.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Точняк..
Прикольтно... Аверснореверсные газопроводчики автоматом стали дохторнобухгалтерными спецами.![]()
Интересно, а кто нибудь, слухав що балакала Юляша на пресс конфе? ...
Судя по трепу - нет.
Ну блин, специалисты...
Вот вам, смысловая логика свыдомства в шоке.
Уря.... Чеснопрозорой Украине.!Деятельность компании ООО "Газпром сбыт Украина" (Киев) на газовом рынке страны еще будет обсуждаться, заявила премьер-министр Украины Юлия Тимошенко на пресс-конференции во вторник.
"Я думаю, что это вопрос продолжения дискуссии. На сегодняшний день на эту тему я вам ничего конкретного сказать не могу", - сказала она. При этом Тимошенко уклонилась от вопроса, какие объемы газа эта компания будет поставлять потребителям Украины.
«Газпром» через компанію «Газпромзбут Україна» матиме право обслуговувати до 25% ринку промислових споживачів України».химикам, как я понимаю, сюда?Кажучи про обсяг цього газу, А.МЕДВЕДЄВ наголосив, що це залежатиме від внутрішнього попиту.
как договорятся![]()
вот такой прогнозец...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks