| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.....До виборів президента, які відбудуться в 2019 році, МВФ чи Європейський союз не дадуть Україні кредити.
Про це сказав шведсько-американський економіст Андерс Аслунд в інтерв'ю "Економічній правді"
На питання про те, що в майбутньому відбуватиметься з курсом гривні, Аслунд відповів: "курс залежить від співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Очевидно, що Адміністрація президента не зацікавлена в подальшому співробітництві з МВФ".
"І я б не очікував, що до виборів президента, які відбудуться в 2019 році, МВФ чи Європейський союз дадуть Україні кредити. Через це гривня залишатиметься слабкою", - каже економіст.
"Зараз обсяг міжнародних резервів України становить 18 млрд доларів, але через малий обсяг імпорту цих резервів недостатньо", - вважає він.
"Українська влада дбає про власне збагачення, а не про добробут населення. Майбутнє гривні залежить від довіри до влади. Якщо до керівництва країни немає довіри, то скоріш за все, справи йтимуть не дуже добре. Важко сказати, наскільки погано, але катастрофи не буде", - підсумував він.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
... а всё-таки ЕСТЬ!, хоть и малое, но покращення...
Политическое убежище для Гужвы: реакция страны и страхи власти
На эту новость отреагировали и власть, и политики, и, естественно, журналисты.
Власть отреагировала прогнозируемо: прокуратура перекладывала "вину" за отсутствие ограничительных мер против Гужвы на суд и заявляла, что будет требовать экстрадиции. Реакцию остальных можно поделить на четыре условных части.
Первая – самая большая – состояла, в основном, из журналистов и общественных деятелей, которые либо поддержали главреда "Страны", либо высказывали возмущение беспределом, осуществляемым властью в отношении СМИ.
Вторая – адекватные представители власти и Майдана – промолчала, понимая, что любой удар власти по свободе слова, в конечном счете, бьет и по ним самим.
Третья – платные порохоботы – оказалась малочисленной (бюджет не выделили). Они пытались представить преследования Гужвы как нечто законное, но поддержки не получили.
...лиха беда - начало..., но но пока..."Я за свободу слова, каждому заткну рот!" вещает сюзерен...
Востаннє редагував Karos: 03.02.2018 о 00:52
гривня з кінця кожного року реагує на активні бюджетні витрати, а якже, бюджет освоіть свята справа. на повернений ПДВ , експортерів, які отримали ПДВ. але, експорт в цей же період жуліт здавати валютну виручку, валюти не вистачає, гривня падає і кредит МВФ потрібен для стабілізації. ну і емісія з початку року, підвищену зарплатню надрукували.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я так думаю, шо беженцы не на столько беженцы, шоб жить отут.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
вдруг билетов не будет на самолет - надо заранее предупредить
"Запланировано представление в Верховную Раду с просьбой предоставить разрешение на привлечение к уголовной ответственности господина Бакулина. Это представление будет внесено в Верховную Раду на следующей неделе", – сказал Луценко на брифинге в Киеве в пятницу, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Интерфакс-Украина.
Источник: https://censor.net.ua/n3048202
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks