| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
шо, панянкы шерсть не начухивают?
пышу
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Одна жінка народжувала весь час дітей і всіх синів записувала Іванами у РАГСі, а всіх Дочок - Марусями.
І на якійсь там дитині їй у тому РАГСі й кажуть - то може щось нове вигадаєте? Може вже досить?
- Та чо'? А мені зручно так.
- Так що ж зручного?! Як ви дітям кажете щось робити?! Що вони розуміють?! До кого ви звертаєтесь?
- А нормально, - каже. - Кажу "Іване, прибери" - і всі хлопці біжуть прибирають. "Маріє, йди швидко помий", - і всі дівчата бежуть миють.
- А як ви їх сварите, коли вони погано поводяться і не слухаються? Вони ж різне роблять?
- А! А це я їх вже по прізвищах тоді.
Востаннє редагував Мафальда: 06.01.2018 о 00:33
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
может, ето шо-то гормональное? периодами. можно вести дневник наблюдений, но нерентабельно, я думаю))
ну на самом деле, я просто когда на праздники немножечко от москоепства отдыхаю, я добрею. впадаю в такое благодушное состояние, когда меня сложно раздраконить. к середине января я вернусь в форму)))
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks