Ну че там Михо? Отбили? Отпустили? Сидит?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну че там Михо? Отбили? Отпустили? Сидит?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Двое на прохудившейся крыше
https://zn.ua/internal/dvoe-na-prohu...e-268827_.html
Пресс-секретарь еще и эксперт по почерку....Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що передана з ізолятора СБУ заява лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі є підробкою, адвокат стверджує, що документ є справжнім.
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Мне стыдно за нашу страну, в которой 6ляди правят бал, мне даже где то страшно по причине, что оказывается в 21 веке в Украине имеется дохрена абсолютный сталинистов, хотя они сами об этом не всегда знают, просто психология у них такая ... это что то генетическое наверно, наследники вертухаев
Дмитро Вовнянко
9 ч ·
В затриманні Шкірного Спартанця мене потішили дві речі.
Перша - передбачуваність. Міхо взяли без шуму на якійсь лівій квартирі. Я би з радістю припустив, що на тій квартирі Міхо опинився, бо прожогом тікав з під ВР від нового штурму поліцією міхо-майданчика, але насправді все набагато простіше.
Я сам не раз писав, що рекозлюціонірувати Міхо здатен лише з шикарних апартаментів з гарною кухнею і солодкою панянкою під боком. От поліція і дочекалася поки клієнт заліз на панянку, і...
А ви казали - розігнати! Та кому нафіг потрібне те м'ясне шоу? Варто лише почекати - клієнт до тепленького ліжка сам поповзе.
Друге, що вразило - нехилий тролінг від прокуратури. Цитую: "Сторона обвинувачення проситиме запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету". А тепер згадуємо, де у Міхо дім?
Один я зрозумі так, що чувака упакують в браслет і відправлять до дому - в Грузію?
Borys Filatov
14 ч ·
Проснулся - увидел новость.
Видит Бог, никакого злорадства не испытываю. Всегда говорил, что нельзя никому желать "сумы да тюрьмы".
Кстати, не исключено, что тот, кто радовался аресту Gennady Korban, сидит сейчас в той же 15-й камере на Аскольдов, 3б.
...
Но я не об этом.
Я о том, что сейчас тысячи людей, искренних и пассионарных, не самых, кстати, последних в нашей стране, пишут про новый Ростов, Йолку и вообще "каждому Януковичу - свою Юлю".
Ок.
А что вы будете писать, если ваши апокалиптические прогнозы не сбудутся? И судьи найдутся, и доказательства будут, и новый "майдан" разбежится. Не будет ни Йолки, ни Ростова?
Что вы будете каркать? Признаете ошибку или пассивный народ будет опять виноват?
Я тоже не очень люблю власть, а некоторые ее представители вызывают у меня омерзение. Другие же - холодное равнодушие. А есть те, к кому я испытываю искреннюю симпатию.
Сегодняшняя власть - неоднородна, в отличие от донецкого криминального клана, которого через потоки крови пришлось высаживать не только с Печерских холмов. Со всей страны!
И поэтому вы не получите к нынешней власти такой ненависти, которая живет в ваших фейсбуках.
И как когда-то сказал классик, история повторяется дважды: первый раз в виде трагедии, второй - в виде фарса.
Вслед за Гегелем я больше не хочу крови.
...
Я лучше буду наблюдать за шапито.
Наблюдатели...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks