| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не Юля никого финансировать на табуретку не будет. Она сама хочет на нее сесть, а не посадить другого, другую. Но Юля уже отыгранная карта. Нужно уступать дорогу молодым. Но так не хочется.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А чего патриотические сторонники Гаранта не выходят на акцию поддержки власти? Или им за это не было плачено?![]()
Щось мені підказую що вуха цього цирку ростуть звідси...
Державний департамент США засудив зрив гепрокураторою спецоперації НАБУ.
Про це йдеться у заяві опублікованій на сайті Держдепу США.
"Недавні події, включаючи зрив розслідування корупції на високому рівні, арешт посадових осіб з Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і вилучення чутливих документів НАБУ, викликають стурбованість з приводу відданості України боротьбі з корупцією", - сказано в заяві.
У США розцінили ці дії як частину зусиль з підриву незалежних антикорупційних інституцій, яким надали допомогу США та інші країни.
"Вони підривають довіру громадськості і підривають міжнародну підтримку України", - відзначили в Держдепі.
"Для України є недоцільним боротися за своє тіло на Донбасі, якщо вона втрачає свою душу в корупції. Інститути з боротьби з корупцією мають бути захищеними, підтримуватися і фінансуватися", - цитуються в заяві слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона.
"Відображаючи вибір народу України, Сполучені Штати закликають всі гілки українського уряду спільно працювати над викоріненням корупції з суспільного життя. Усунення корупції є ключем до досягнення стабільності, безпеки і процвітання для всіх українців", - резюмували в Держдепі США.
.. диктаторы наши диктант написать не сумеют ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А где, собссна говоря, ПЕТЯ??? Он что, опять заныкался, что бы пересидеть неудобный момент в надежде, что все само собой рассосётся? Или он по учебнику "лигытимнага" действует?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks