| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так... ну шо.. говорят Газпром 13.01.09 подписался с узбеками. 301$/1000м3. +6$ - комиссионные, + 40$ - транзит (при "зеркальных" 1,7$). имеем шо-то около 347$/1000м3 на нашей границе. почему не 450 - не понимаю...
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
skroznik
Яка чудова новина!Виктор Ющенко прекрасно понимает, что в этом случае Киев будет должен уже не Москве, а Европе.
Платити як у Німеччини (мінус транзит) і стільки ж отримувати за транзит!
Перемога!!!![]()
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
да риан контора еще та
http://gorod.dp.ua/forum/showpost.ph...postcount=3708
Ну хоть так вы о технологиях задумываться начинаете.
А не переживать за вас я не могу - слишком много близких людей там у меня живет. Я сам выходец с территории, которая по недорозумению сейчас назывется Украиной. И я видел малоросский народ в совершенно ином состоянии - в корне отличающемся от нынешнего - самая развитая часть СССР была. А сейчас даже узбеки впереди вас.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks