| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Догавкались.Польские пограничники в субботу не пустили в страну ответственного секретаря Государственной межведомственной комиссии по делам увековечения памяти участников антитеррористической операции, жертв войны и политических репрессий Святослава Шеремета.
Об этом сам Святослав Шеремета сообщил львовскому изданию "Варианты".
По его словам, он ехал в польский город Ланцут вместе с делегацией общества Надсянья в одном из двух автобусов делегации.
В 12.00 на международном пункте пропуска Шегини у Шереметы забрали паспорт и приказали ждать руководителя смены. Позже Шеремете сообщили, что ему запрещен въезд на год в Польшу и Шенгенскую зону.
)))))))))))))))))))))))
В них там в усіх індульгенції... Вони в українських лікарнях не збираються лікуватися.
Оце кілька знайомих лікарів(нормальних ) кажуть,що вони в акує від того ,що насувається... Кажуть ,що не знають як будуть працювати ("нічого не зможемо зробити, будемо тіки дивитися... доки сили вистачить"), а до пенсії ще 8-12 років...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Видимо реформа медицины, как и "ушедший" Крым - тоже дело рук Кремля, а не майдана.
)))))))))))))))))))))
Так ніде безкоштовно не роблять. Тому й фішка не зрозуміла. Що ото буде з 1.01.2018?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ну почему же операции без наркоза? В перечне есть кетамин, профопол, тіопентал
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/180-2017-%D0%BF
Профопол, к примеру, использует Гарвис при операциях и насколько я знаю это считается хорошей качественной анестезией.
По цене понятия не имею, но по 180 постанове, на которую ссылается сообщение Аборигена та же анестезия (в моём случае пропофол) должна предостовляться бесплатго
Пречень смотрите по ссылке“Безоплатно і на пільгових умовах відпускаються лікарські засоби, включені до Національного переліку основних лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 333”
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/180-2017-%D0%BF
Востаннє редагував Манула: 18.11.2017 о 16:07
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks