Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 446 з 653 ПершаПерша ... 346396436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456496546 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13050, показано з 8 901 по 8 920.

Тема: Саакашвили - граната в руках Президента

Дописів
    28 619

Типово

А ведь такие тупые бабы и в жизни встречаются постоянно. Одна на днях парканулась на тротуаре, поинтересовался, не вызвать ли полицию дуре, что бы подсказали, где можно парковаться - высралась, ну точь в точь, как местная тётя...

Тётя, обращаюсь к тебе - для какания есть туалет, свали уж с форма, не сри тут, а?

Дописів
    8 502

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Розумним людям, які люблять Україну.
    це ті 3,5 тис., що підписали петицію?

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    це ті 3,5 тис., що підписали петицію?
    Оригінальні у Вас підрахунки. Тобто якщо людина не сидить в інеті - вона НЕрозумна?
    У мене до Вас інше питання. Якщо у Міхо СТІЛЬКИ прихильників, як Вам здається, чому біля Ради ТАК МАЛО??? Де решта? Навіть з Ющенком було у десятки тисяч разів більше, а про Революцію Гідності й казати не треба.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

О, Дейнерис своими шоколадными постами решила на огороде антипропаганду государственному языку сделать?))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    3 279

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    О, Дейнерис своими шоколадными постами решила на огороде антипропаганду государственному языку сделать?))
    Все новое - хорошо забытое старое..
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  19424426-1545370302154094-4632543983669264066n-1-638.jpg
Переглядів: 37
Розмір:  42,5 КБ
ID:	2145635

§ 347
    Запрещается опубликовывать сведения о системе и методах несения охраны промышленных предприятий, государствах сооружений, мест заключения и других объектов.
    § 348
    Запрещается опубликовывать без разрешения руководства МВД СССР сведения о методах борьбы с контрабандой, бандитизмом и фальшивомонетчиками.
    § 349
    Запрещается опубликовывать сведения о перебоях в снабжении населения СССР.
    П р и м е ч а н и е. Ограничение § 349 не распространяется на отдельные заметки о недостатках работы торгующих организаций, не выявляющие случаев перебоев в снабжении населения.
    § 350
    Запрещается опубликовывать данные в абсолютных цифрах по объему товарооборота по СССР, республикам, краям и областям (в том числе сводные данные о реализации отдельных товаров в торговой сети СССР и другие сводные показатели торговли).
    Запрещается опубликовывать эти данные также и в процентах, если они не соответствуют сообщениям ЦСУ СССР или его местных органов.
    § 351
    Запрещается опубликовывать сводные индексы розничных цен и оптово-отпускных цен по промышленности в целом и сельскому хозяйству.

Полный текст методички:
    http://gordonua.com/specprojects/cenzor.html

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Таблетку выпей.
    Цитата Допис від Пиночет Переглянути допис
    Все новое - хорошо забытое старое..
    Зачем ты с такой завидной регулярностью напоминаешь нам о том, что у тебя совок в крови и никогда оттуда не вытравится?

Дописів
    8 502

Типово

Оригінальні у Вас підрахунки. Тобто якщо людина не сидить в інеті
    своїм цілодобовими чергуваннями у цій темі ви непогано компенсуєте їх відсутність..

вона НЕрозумна?
    ні, скоріш за все ця людина точно не "в шоколаді"...

У мене до Вас інше питання. Якщо у Міхо СТІЛЬКИ прихильників, як Вам здається, чому біля Ради ТАК МАЛО??? Де решта? Навіть з Ющенком було у десятки тисяч разів більше, а про Революцію Гідності й казати не треба.
    якщо люди не виходять до Ради, це не означає, що вони пліч-о-пліч з вами..
    люди втомилися від війни і втрат, від бандитів при владі, від удавки цін... люди втратили віру...
    ви й самі можете проаналізувати повідомлення у неті... шкода, що вам ніколи...

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    3 306

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Как-то Саакашвили распинался, что он никакой ни Михо, и в паспорте у него написано - Михаил.

....
    у него наверняка уже есть несколько паспортов как у Джейсона Борна, границу часто приходится переходить )
    а вообще в паспортном столе есть такая услуга, любой может поменять имя и фамилию, стоит недорого
    Правда только на заборах!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Angelinn, я сподіваюся, Ви потім не будете говорити, що це Я Вам грубіянити перша почала?
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    своїм цілодобовими чергуваннями у цій темі ви непогано компенсуєте їх відсутність..
    Відсутність кого або чого я компенсую? Підрахунків? Чи тих, хто не сидить в інеті?
    ні, скоріш за все ця людина точно не "в шоколаді"...
    У Вас не тільки підрахунки оригінальні, але й логіка. Виявляється, петицію не підписали не ті, хто не сидить в інеті, а ті, хто не є прихильниками Порошенко. Я Вас здивую: я теж НЕ підписувала цю петицію. Хоча сиджу в інеті, є якщо і не прихильницею, але точно НЕ противницею Порошенко, а головне, я НЕНАВИСТНИЦЯ Міхо. Але не підписала. Як Вам таке? З однієї причини: його і без цієї петиції витурять через пару-трійку місяців, так навіщо напружуватися? І я не одна така. Так що Ваша логіка Вас підвела.
    якщо люди не виходять до Ради, це не означає, що вони пліч-о-пліч з вами..
    Я в шоці від Вашої логіки. Де я писала, що ті, хто не вийшов до Ради, "пліч-о-пліч зі мною" ??? Я писала лише про те, що у нього прихильників в мільйони разів менше, ніж Вам і йому здається. 1,5 місяці по всій Україні гасав, Майдан збирав, а набралося якихось жалюгідних кілька сотень людей. Мені б соромно було з такою кількістю виходити під Раду. Після ТАКИХ гасел, обіцянок та погроз.
    люди втомилися від війни і втрат, від бандитів при владі, від удавки цін... люди втратили віру...
    Тоді ДЕ ці люди ?? Чому вони не під Радою? Може, не НАСТІЛЬКИ втратили, щоб виходити на мітинги? Або втратили, але не ТАКА кількість людей, як хотілося б Міхо.
    ви й самі можете проаналізувати повідомлення у неті... шкода, що вам ніколи...
    На відміну від Вас я саме цим і займаюся. Саме тому і стверджую з повною упевненістю, що у Міхо НЕМАЄ підтримки в Україні. Від слова зовсім. Та купка, яка з ним під Радою, - це НЕ підтримка, це цирк на дроті, це ганьба. Більшість його просто зневажає. Те ж можна сказати і про Юльку. При цьому у Порошенка підтримки куди більше, ніж Вам здається, хоча і в рази менше, ніж під час виборів.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Навіть мову зробили винуватою. Вєрной дорогой ідьотє, товаріщі!
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    ... так ведь совков с каждым днём всё меньше и меньше ... когда-нибудь их совсем не останется .. кого тогда винить?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    3 279

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Вата, сними вышиванку!
    Скрепную челюсть не спрятать.
    Дам урок тебе. Бесплатно. Кислобздей.
    Твоя фраза, написанная куратором-кацапом должна звучать так:

Вірною дорогою йдете, товариші!

А теперь сравни с тем дерьмом, что ты навалял.

Не знаешь наш язык - пиши на своем.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... так ведь совков с каждым днём всё меньше и меньше ... когда-нибудь их совсем не останется .. кого тогда винить?
    Та ещё лет 100 точно в запасе есть, так шо не переживай ты так, на наш век совков хватит

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Mikela, вітаю: Ви спровокували Піночета на грубіянство! Ви хіба не знаєте, що він у нас янгол? Від нарождення він сама ввічливість, а грубіянить лише тоді, коли його провокують. То я його спровокую, то Порошенко, теперь ось Ви. Як Вам не соромно? Яй-яй-яй!
    Хоть бы не позорился с Гугл-переводчиком.

Дописів
    4 523

Типово

Вата, сними вышиванку!
    Скрепную челюсть не спрятать.
    Дам урок тебе. Бесплатно. Кислобздей.

А теперь сравни с тем дерьмом, что ты навалял.

Не знаешь наш язык - пиши на своем.
    Ох и не нравится мне это произношение....

Дописів
    3 279

Типово

Хоть бы не позорился с Гугл-переводчиком.
    Где уж мне.. Я в университетах не обучался, в квартирах по семь комнат с ванными не жил.
    Напиши, как правильно - вместе и посмеемся. Хотя, похоже, у тебя Микела всегда пишет правильно.
    Понимаю - одна "школа".

Дописів
    4 523

Типово

И не мечтай.....

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Тоді, нарешті, доберемося до самих себе.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Где уж мне.. Я в университетах не обучался, в квартирах по семь комнат с ванными не жил.
    Напиши, как правильно - вместе и посмеемся. Хотя, похоже, у тебя Микела всегда пишет правильно.
    Понимаю - одна "школа".
    А тут вишиванка винувата... З такими вчителями далеко не підеш, нічого путнього не навчать.
    Вона, та рідна мова в тебе є? Ти ж не росіянин за походженням, а все туди прешся, у совок.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Іван Шевченко
    4 ч ·

Просто аби ви розуміли всю суть реформ Саакашвілі на Одещині.

Одеський припортовий завод хотіли продати за 800-900млн доларів. Поставили стартову ціну в 500млн. І потім почалися танці-пляски з бубном Коломойського котрий почав погрожувати інвесторам та Саакашвілі котрий розповідав про те, що завод збитковий, труби гнилі і тп.

Як результат ціна на газ виросла, карбамід навпаки впав в ціні + попередні балачки і тепер стартова ціна на ОПЗ встановлена на рівні 250млн доларів і клієнтів просто нема.

Тобто кожен житель Одеси через Саакашвілі втратив майже тисячу доларів.

Для порівняння держава в 2017 році заклала в бюджет суму від приватизації на рівні 20 мільярдів гривень. Таку суму хочуть отримати від приватизації сотень підприємств, в той час як ми б могли отримати її усього з одного ОПЗ... В скільки разів ви там кажете він економіку Грузії підняв? Поки на конкретному випадку я бачу 4-разове падіння.

Сторінка 446 з 653 ПершаПерша ... 346396436437438439440441442443444445446447448449450451452453454455456496546 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті