Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кстати, What иначе пишется )
Я сидел тихо, мирно. Потом проголодался. Дальше, как в тумане. ©
Та ладно?
http://knowyourmeme.com/memes/wat
Давно. а тепер рибку жалко. Чуйку втратила.
І воще, куди мені до акул суспільних стосунків. Зжерете ж без солі![]()
А мужик нужен лише шоб мамонта носить і вести господарство?![]()
прохладно(с))
)Долучення 2145269
Я сидел тихо, мирно. Потом проголодался. Дальше, как в тумане. ©
все..
всем чмоки чмоки в этом чате. В дупу знакомства. никогда не приниммал логику модераторства. Burn in hell![]()
\nabla \cdot \mathbf {B} =0
Каждому своё, чо...
То есть, Вы считаете, что женщина должна понимать, что дизельный двигатель с Common Rail лучше, чем он же, но с пьезо насос форсунками?
ИМХО, на равных, это когда мужчина выбирает ТТХ авто, а женщина красоту и удобство.
Это всяко лучше, чем 200 грамм вместо 1 кг
Ездить дело не хитрое
Вы, часом, не автослесарем работаете? Уж больно хвастаетесь знанием техники. Да и манеры выдают...
Уж поверьте, не только Вы ездите на качественном авто)
Видимо, да. Раз уж приходится и гайки крутить и колеса менять![]()
Так что в наркотиках, я совсем не нуждаюсь. Я и без них нахожу жизнь достаточно живописной. У меня и справка есть.
О бляха, нові домостроєвці підтягуються. Чую, завтра тут буде не продихнути від "свіжих" стереотипів.
markos, шо за формулювання такі: женщіна/мужчіна должні? Кому? Що?
Я от зараз маю голову попелом посипати від того, що мені не однаково яке паливо буде жерти моя конячка і наскільки ефективно? Чи від того, що я знаю інтервали планових ТО? Чи від того, що я знаю як примінити рівняння Бернуллі для рідин?Ну вибачте, такі жінки теж бувають. І це не відміняє вміння зварити борщ чи нафарбувати вії.
так. кто будет в псто иметь признаки антисемитизма будет иметь дело со мной.
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
попрошу!
тема теперь про отношения.
кстати, а как-то этот перенос объявили пассажирам?
оффтоп Тортуга проплатила падение темы ниже дна?![]()
Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks