| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дітей то ти ж по умолчанію должна. І не жужи ото.
А колеса то ой-ой. Таке враження шо всі мужики ті колеса монтують на диски самостійно
Згадалося, коли перша машина ще була нова і на гарантії, то я спецом старалася сама на ТО поїхати, бо можна з чистою совістю прогуляти роботу і пару годин посидіти в інетіку на дивані, попиваючи безкоштовну каву. Тому коли зараз оце про ТО читаю, то смішно.
Якшо тут комусь здалося, шо чоловік на мене кинув обслуговування авто, то не моя проблема.Просто теба менше думати, де чия робота, то і проблем менше, і наче все само собою)))
А ну подскажите по теме, куда в начале декабря поехать так лоб тепло и не дорого. Египет то понятно, альтернативы есть?
В мене є точно така ж знайома, в харкові живе, чоловік не водій і не займається машиною.
А особистий вибір нє, не приймається? мені наприклад має бути вготована тільки доля хранітєльниці? Якщо інші не бачать в цьому нічого зазорного? І пофіг на мої вподобання і таланти? Це лише чоловіки мають право вибрати собі цікаву роботу?
вот оно че... приду с работы, уточню у жены, так ли это...
а нечего по всяким нищим швециям шляться - возвращайся в нэньку, тут каждый может позволить себе хранить колеса не дома и переставлять их руками "специально обученных людей" ))
вот тут есть нормальные варианты
http://forum.gorod.dp.ua/showthread....395103&page=74
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks