Вчера Олрлик. Польский выкошен, новый не растет. Немного белых. Народ косит рядовку.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вчера Олрлик. Польский выкошен, новый не растет. Немного белых. Народ косит рядовку.
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
викинь каку...
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
спасибо всем!!! решила каку выкинуть) и не обращать внимания на них на огороде
![]()
Ну, забор и википедия вещи слегка разные, знаете ли....
Компоненты для домашней косметики и мыловарения. Интернет-магазин Мыло для Жизни soap4life.com.ua.
Были в новотроицком грибов нету почти ..нашли за два часа три зеленушки неплохие и десяток маслят ..полно мухоморов ..говорушек насобирал жменьку ))..на выезде местные продавали три ведра грибов крупных ,маслята вроде ,ехал быстро необратил внимания так как уже темнело..
А в Бабайковке был кто-нибудь? Как то мало информации о ней - далеко. Но рядовки там много было прошлые годы и белые.
Не вір рукам, що обіцяють нести. Повір плечу, підставленому мовчки.
хотіла сьогодні до лісу, такий туман, тепла осінь, дощ, а не вийшло. то заглядаю в тему виключно з мазохизму) зробіть мені боляче фотками зеленухи, білих, польських, гливи )
Шульгівка. Жінка назбирала кошик, поки яз 7-ої ранку пішки лазив та шукав машину, яка може мене витягни з невеликої ями, а потім ще або вітягти на асфальтовану дорогу по лісовій дорозі (американські гірки), або спробувати завести, тягнувши у лісі (стартер вмер).
Але тепер в мене є телефон власника Ниви з Шульгівки.
![]()
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks