| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Климентина , я чё то всегда думал что вы при памяти....наверное не вчитывался...
...патриот это тот, кто хочет, чтоб его страной гордились во всём мире, чтобы люди в этой стране жили достойно человеческого бытия, чтобы власти не обворовывали народ, не лгали, а сам народ говорил только правду своим нанятым на работу этим властям... Патриотизм, это гордость, честность , благополучие народа, а не отдельных лиц!
.....МВФ категорично відмовився змінювати раніше погоджені з урядом України умови визначення ціни газу для населення на опалювальний сезон 2017-2018 років, який повинен привести до її підвищення на 17,6%.
Похоже у всех есть крюки на яйцах за которые можно подвесить в нужный момент.......шо скажеш, ЦеЦе?!У заступника директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углави можуть виникнути проблеми через питання його громадянства.
Про це йдеться у статті "Рюкзак наполовину порожній, або НАБУ між Порошенком і Аваковим" на "Українській правді".
Співрозмовники УП в оточенні голови МВС переконують, що Углава не встиг вийти із грузинського громадянства до "потрібного моменту".
"Коли ухвалили новий закон про держслужбу, то Углава став держчиновником, хоча на той час ще не вийшов з грузинського громадянства, а значить працював незаконно", – переконує співрозмовник.
Із моменту призначення Углава мав 2 роки, щоб позбутися грузинського громадянства. Але у той період ухвалили закон про держслужбу, який забороняє держчиновникам мати інший паспорт, крім українського.
Углава на той момент ще не встиг вийти з грузинського громадянства, що влада може використати як формальний привід для його звільнення.
За словами співрозмовника, рішення у цій ситуації прийматиме президент Петро Порошенко – і він може спробувати тиснути на Углаву таким чином.
"Петро про це знає (про ситуацію з громадянством – ред.). Чи використав він уже цей "аргумент", сказати складно", – розповіло джерело.
А где в том сообщении Глобуса, на которое я ответила, слово "Дейнерис"???"Довольно таки дебильно выглядит подобный перевод стрелок от бабы с лопатой"(почти (с)).
В очередной раз плюнул в самого себя. Молодец!
Ни ссылки на статью в "Комменрсанте", ни тем более ссылок на эти самые "источники".Всё как всегда у фанатиков сбежавшего уголовника и паРаши.
Почти то же самое - слово в слово - ты писал, когда в сеть выкинули фейк о поставке двигателей в Северную Корею. Не стыдно вестись на каждый фейк и гадить в адрес Украины?И даже не считаешь нужным потом извиниться за своё дерьмо, когда выясняется, что то был фейк.
И после этого ты считаешь себя умным, а меня дурой??
Я, в отличие от тебя, УМЕЮ признавать свои ошибки и отвечать за свои слова!
Да-да, именно ликвидировать площадки, а не лишить агрессора одного из способов заработка, а также возможности получать полную информацию о наших гражданах.
Мне тебя жаль.
+100000000000000 Сколько б ни вопили всякие вопы, глобусы, аляки и пр. о том, что им плевать на ВК и что они не являются фанатиками Раши, но то, что они до сих пор вопят по поводу их блокировки, говорит об обратном.
У тебя уже паранойя на эту фабрику. Надо попросить Порошенко подарить её тебе, чтоб тебя, наконец, зависть душить перестала.
"Если мне не добавили - значит, никому не добавили" - шикарная логика!
95% пенсионеров среди моих знакомых повысили пенсии от 500 до нескольких тысяч гривень. Кури бамбук.
прибежало ужемультицитатное
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Де беруть гроші ті, хто цілодобово займається так званим активізмом по-українськи?
жовтня31/ 2017
У мене сьогодні одне легке питання: а де беруть гроші, за рахунок чого живе велика кількість людей, які цілодобово займаються так званим активізмом по-українськи? Ті, кого бачиш весь час на різноманітних круглих столах, на всіх акціях протесту, в телевізорі і читаєш щогодинні реакції з фото і стрімами в ФБ?
От я серйозно. Я спостерігаю за кількома людьми з часів Майдану, які з'явилися із небуття, потерли в ФБ свої давніші пости, скористалися Майданом не як соціальним ліфтом, а скоріше як катапультою, їздять за кордон відпочивати, фоткаються в не слабких ресторанах, активнічають у всіх сферах, вважаються ЛОМами, їх зробили членами різних громадських рад...
Так от: де вони беруть гроші? За рахунок чого такі люди живуть?
P. S. Я не про гранти. Гранти - це повна прозорість і сплата податків.
forpost.lviv.ua
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
А шо такое? Ничего личного, только бизнес....война? Какая война? Какие ваши доказательства?!
http://www.antonov.com/news/532
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks