Ну ладно, с Караваном всё понятно, а каков уровень цен у Ашана? про ассортимент не спрашиваю, т.к. и так понятно что там будет абсолютно всё.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну ладно, с Караваном всё понятно, а каков уровень цен у Ашана? про ассортимент не спрашиваю, т.к. и так понятно что там будет абсолютно всё.
Почти все дешевле в атб. Но да, выбор там не очень, а своя линия как правило паршивого качества (ну кроме круп наверное). Оно то все дешево, но если бы был выбор, и рядом был бы сильпо какой-нить, у людей хотя бы был выбор. А так 3 атб подряд у нас на Калиновой, хош не хош придется скупляться там.
Говорят дешевле Ашан будет, но это не точно. Караван был норм когда только открылся, туда часто заглядывал, а в последнее время цены выкрутили на максимум. Реально разница с атб уже была 5-10грн на продукте.
Стебают атб в ревизоре кто не видел позавчера.
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
А я відєла. Дитячі каші у Каравані були на 15 грн дорожчі, ніж у АТБ. І це у АТБ не акційна ціна. З акційними цінами всі 20 грн на пачці. Тому дитячі каші вигідніші у АТБ. І досить великий перелік "регулярних" продуктів у АТБ дешевше. Але, повторюся, у моєму випадку, після АТБ треба йти/їхати ще кудись, то враховуючи час та вартість на пересування, краще все купити в одному місці. Крім дитячих каш - там економія на таксі набігає, якщо у АТБ купувати
Про дивні ціни на овочі у сезон в АТБ теж всі у курсі. Але то спишемо на інертність системи - не встигли переоцінити
Подивимося, що запропонує нам Ашан. Може доведеться взагалі у третій магазин за покупками)))))))
детские каши мне пока не актуально, поэтому на стоимость не смотрела
на продукты , которые употребляет моя семья , Караван часто был дешевле: индюка брали около 62 грн/кг когда в Мясолюбе и в Фоззи он был под 70 грн/кг, хурма зачастую дешевле в Караване, макароны, которые любит муж, дешевле в Караване (это то что сразу вспомнилось), яблоки и бананы, морковь, лук, картофель - нужно сравнивать
Жизнь слишком коротка, чтобы размениваться на мелочи...
dura lex, sed lex
Дешевле АТБ.
https://a*****.zakaz.ua/ru/
А когда открытие то? Говорили о 20-м числе вроде жеш.
27го наче
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
На сайте у них 20-го...смисли в мордокниге. Вроде завтра с 9 утра начало
Открыли. Такое......
А мясо? мясо есть? интересует мраморная австралийская говядина или кингурятина.
Ощущение, что людям опять навнушали, что завтра все магазины в городе закроются - море народу, очереди на кассах, гребут все, что под руку попадется.
Навіть фантік той самий. Так вийшло, що вже сьогодні була поряд і два рази їхать нерозумно, то зайшла і в оновлений гіпермаркет. Ну, дежавю всюди. Купила кекси малій улюблені, караванівської випічки, наприклад.
Із відмінностей - відділ з технікою додали. І наче й все.
На м'ясо непогані ціни сьогодні. Не на все, типа акційні. Філе індика по 99 з копійками. Вагове м'ясо - не протовпишся. Трохи екзотичні овочі-фрукти розширили, але так, символічно.
По цінам, АТБ дешевше або так само по тим позиціям, що пам'ятаю.
Як сказала якась тьотя, йдучи повз: сплашноє разачараваніє (с) мабуть теж мраморного м'яса хотіла![]()
Цю, так изначально же говорили что Ашан выкупил Караван...на новую вывеску нед денег?
Вместо продуктового супермаркета «Караван» будет «Ашан»
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks