| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
интересно а октябрь они тоже будут считать летним месяцем?или всётаки нам половину пересчитают как зимний..?я немного топлю надеюсь мне мои кубы на пол октября дадут..пусть куже и декабрь летним месяцем делают пид...сы..(((((
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
у вас же автономка, значит вам посчитают субсидию на отопление за период з 16 жовтня по 15 квітня включно
это ЦОшникам дуля (ни тепла, ни субсидий на автономный электро-подогрев)
а вам че-то выделят на октябрь, из расчета на 16 дней из 31го, то есть 51% от соц нормы полного отоп месяца
14. Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону, але не більше ніж на 12 місяців, і розраховується: на неопалювальний сезон - з 1 травня по 30 вересня; на опалювальний сезон - з 1 жовтня по 30 квітня.
При цьому розмір субсидії на опалювальний сезон для домогосподарств, які використовують природний газ/електричну енергію для індивідуального опалення, розраховується з 16 жовтня по 15 квітня включно. { Абзац четвертий пункту 14 в редакції
Постанови КМ N 300 ( 300-2017-п ) від 26.04.2017 }
Как раз в тему.
Одна пенсионерка сокрушалась. Была пенсия 4000 и добавили 4000 - "Ой это же мне субсидию снимут!!!"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks