| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я без ума от ЭммочкиНу прелесть просто!!! Куколка!
Ооо... нервы перед укладыванием - нам знакомо ( Иногда хочет спать и сопротивляется, хныкает... Захожу с нею на руках в комнату где спим - вообще орать начинает, знает что сейчас уложат. Приходится выходить и ушатывать в соседней комнате
Эмма- прелесть, такая классная, красотулька! Это имя было в моем списке имён для девочки). Читаю, прям почти всё про моего мелкого. Сейчас, когда не засыпает после кормления на ночь, то в слинге ношу, усыпляю. Если ходить надоедает раньше, чем уснет, то докармливаю (ту же грудь даю), обычно срабатывает.
Женя классный отчет, вы такие глазастики.
Эммочка милашка. Моя не укачивается вообще, она выгибается дугой и даже когда хочу подкачать фигушки, сися наше все.... а я до года кормить думала, но будем смотреть, я не преставляю как ее по другому уложить спать, буьылочки она не любит, каши не ест((( вернее ест но плохо и только утром.
И еще как у вас дети в обуви??? Моя звезда принципиально скидывает тапики. Меня на улице все поучают, что ножки в носочках уже не по сезону ((( я знаюююю , руки тянутся к скотчу
Всім привіт!) Розкажу як ми навчились вдень спати без сісі. Вийшло так що в час сну ми йшли з масажу і відповідно ніхто на вулиці сісю не давав і Тьомка вирубався в колясці, так декілька днів, засипав по дорозі додому, коли масажі закінчились і прийшлось спати вдома, поклала в ліжечко, і співала 10000 раз спят усталые игрушки))) вкладались 20 хв, 10 з них Тьома проревів. І заснув, на другий день вже вкладались 10 хв. Треба просто набратись терпіння і перетерпіти морально цю істерику. Для мене це дуже тяжко але вийшло, тепер засипає спокійно, знає що в цей час його кладуть в ліжечко і треба спатки, практично не плаче, крутиться крутиться і засипає і спить краще і довше. Єдине що з двох снів під сісьою перейшли на один без, але довший і спокійніший))) а і ще на той момент ми вдень їли сісі тільки щоб вкластись спати, просто так запити, закусити протягом дня вже не давала ну і Тьома не просив, тільки коли хотів дуже спатки.
Пробуйте в час коли треба вкладатись іти гуляти і так декілька днів щоб відвикли від грудей
Эммочка супер кукляшка ))) и отчетик супер !
З нічним теж від такого відучила. Їв мене з 12-1 і до ранку, одної ночі я ще не встигла заснути а Тьома вже проснувся їсти, а я така була змучена, кажу нє Тьома я тебе не беру з ліжечка, 5 хв ору повзання і ходження по ліжечку і заснув, на другий день 2 хв ору, потім перестав просипатись так рано і просипався в 4-5, я його брала, потім в цей час теж так почала робити і тепер він просипається по графіку в 6 ранку і тоді я беру його до себе
Не читала))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks