...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...
Востаннє редагував Пиночет: 15.10.2017 о 10:36
Т.е, "украинские корни" мы из предыдущего поста таки вычеркиваем? Ну хорошо, тогда скажИте, по-вашему кыцюндер не олигарх, а вполне себе идейная патриотическая нищебродка? И еще, почему молниеносно подружились Саакашвили и Аваков? Даже забыли про бе-бе-бе и стакан. И не повлияли ли на это новое предмайданное состояние Украины добрая улыбка и деньги Игоря Валерьевича, которому вполне заслуженно очень не нравится теперешний гарант?
Вопросы вы ставите весьма занятные. Хотя про "подружились" (Авакян - Саак мне пока не известно), вполне может быть - кратковременный союз это. У порошка нынче с авакяном тёрки, потому он и молчит. Кто, как не Авакян, по идее, может загнать Саака под плинтус хоть вчера? Значит, есть некие гарантии.. я так думаю. А что что Кыци.. сегодня ее голос слаб и тих. И говен в ее адрес было вброшено немало. Отчего так - я говорил выше. Это не Истина, но тоже имеет место быть. на хвост нашим олигархам она наступала крепко.
Может кто-то скажет мне - какими-такими фабриками-заводами владеет Михо и Кыця? Метать говно в их адрес - а чего другого можно было бы ждать от теперешней шокобанды? Во всяком случае никто пока не то что ДОКАЗАЛ, а хотя бы не рассказал про "олигархность" Михо и Кыци.
Так что следим за развитием сюжета и ждем 17-го.
Может есть другой вариант?
...
Востаннє редагував Пиночет: 15.10.2017 о 10:36
да, заблуждались или "по заданию" им то ведь пофиг - какие то мужики, устраивают погромы, дай только им моральное оправдание (тему) или припиши им "тему", сказали петолюровцы значит Петлюра приказал - вы йовбанулись ребята?
стоит так же понимать что Петлюра был в последствии серьезной помехой с идеей строительства украинской державы большевикам
наверно знаменитое "бей жидов спасай Россею" - это про и за Украину, про У.Н.Р. тех лет, да? ))
Надо еще понимать что за армии такие были со всех боков - бандиты, махновцы, белогвардейцы, красные, петлюровцы, какие то еще зеленые - может суть просто в погромах от мужичья с ружьем
из документальных фильмов (например отрывок из документалки 1994г "І буде новий день!" ), впрочем даже росийская пропагандисткая машина работает то против Петлюры до напротив "Петлюра не причем"
Процес Шварцбарда
Слідство та обвинувачення не висунули жодних переконливих доказів особистої причетності Петлюри до погромів чи організації погромів. Жоден факт не підтвердив антисемітських нахилів Петлюри.
На процесі було представлено понад 200 документів, які свідчили про намагання Петлюри та його уряду зупинити погроми. Однак вони не були взяті до уваги.
Про те, що Петлюра намагався припинити хвилю погромів, які в 1919 році забрали життя близько 120 тисяч євреїв свідчить і його звернення до населення України від 18 березня 1921 року (звернення зроблено в еміграції через два роки після масових погромів):Процес Шварцбарда єврейська сторона перетворила на звинувачення петлюрівців у антисемітизмі, а Армію УНР у погромах, що мали місце в Україні, роблячи відповідальним за них тодішнього Головного Отамана С. Петлюру. Єврейський комітет видав документи про погроми: «Les Pogromes en Ukraine sous les Gouvernements Ukrainiens (1917—1920). Aperçu historique et documents» (Париж, 1927), за ред. Л. Моцкіна, І. Шехтмана, І. Черіковера й Н. Цацкіса, а тенденційна книга Б. Лекаша (В. Lecache, «Quand Israël meurt…», 1927) сприяла поширенню антиукраїнських настроїв у Франції. Українська сторона опублікувала документи («Documents sur les pogromes en Ukraine et l'assassinat de Simon Petlura à Paris. 1917—1921–1926», 1927), підготовані комісією на чолі з В. Прокоповичем і А. Яковлевим, в яких на основі розпоряджень, наказів і прокламацій С. Петлюри представлено його ставлення до єврейського питання, зокрема до погромів. Обидві книжки документів були часто цитовані на процесі.
Вирішальну роль у процесі відіграв своєю агресивною поставою оборонець Шварцбарда — адвокат Анрі Торрес (Torres) (який водночас був представником радянського консула в Парижі). Свідками оборони були Л.Блюм, І.Черіковер, Сльосберґ, А.Ревуцький. За підсудного, крім змобілізованої комуністичної та єврейської преси, заступилися Анрі Бергсон, Ромен Роллан, Альберт Ейнштейн, Максим Горький, Олександр Керенський, Анрі Барбюс, Поль Ланжевен.
вам самому подозрительным не кажеться, что любое украинское движение за "Вільну Україну" в ходе истории в своем зародыше и исторических толкованиях далее тут же обрастает "фашизмом", "антисиметизмом" ?
Коллега, я не "врач - скоростник" (был такой старый анекдот), коих тут несть числа. Для которых изначально все ясно и понятно - коим как прикажут "сверху" - так тут и вопят. Но это - плесень. . Вы поставили мне вполне конкретные исторические вопросы. Давайте сделаем так - я никуда не денусь с форума. Мне нужно проработать вопрос, ибо пока я не могу вам ответить достойно, т.е. не могу ни согласиться, ни опровергнуть ваши тезисы.. А потому и сказать вот так сразу ничего не могу.
Надо покопаться в библиотеке отца..
В продолжение скажу сразу - я - М. Булгакову доверяю однозначно! Как говорил незабвенный Ходжа Насреддин - подтверждение со стороны есть лучшее доказательство. А он все это пережил лично. К тому же - это был один из немногих настоящих, образованных, талантливых интеллигентов, которого по странному изгибу логики людожера не сгноили в лагерях. Хотя он и писал Сталину - или убейте меня или дайте работать. Я просто преклоняюсь перед ним и перечитываю его всегда с удовольствием, открывая для себя всегда что-то новое. Но то таке.. К нашему вопросу имеет мало отношения. Просто я назвал своего Бога в литературе. Хотя больше всего я узнал о нем от Паустовского, как это ни странно. )) Одна гимназия - один полет мысли.
Кста, для малахольной, которая очень любит переобуваться - которая кроме прочтения этикетки от Рошена и ольгинских методичек ничего так и не узнала в своей пустой жизни дам путеводную нить - в той же киевской гимназии, вместе с Булгаковым и Паустовским учился и знаменитый убийца Столыпина.
Готовь новые тапки.
Дмитро́ Григо́рович Богро́в, справжні ім'я і по батькові — Мордехай (Мордко) Гершкович (29 січня (10 лютого) 1887, м. Київ — 12 (25) вересня 1911, Київ) — російський революціонер-есер, убивця Столипіна.
А уж какой конфуз испытал Николай II при чествовании юбилея "опальной" гимназии.))
Это надо читать в первоисточниках!
Но нашим огородным "гасконцам" сие ни к чему.
И их можно понять - да, они тупые, неразвитые, глупые люди! Зато во-первых - они получают мзду за свое говнометатние, а во=вторых - они типа как за порядок. Эдакие себе карпухины из знаменитого Гаража Э.Рязанова.
Ну и шерсть с ними!
А настоящая интеллигенция, которая всегда была в оппозиции к власти недоразвитых типа большевиков (что наблюдаем и здесь и сегодня) - она всегда была сперва в лагерях, потом в шутках-юмора, потом в игноре..
Очень жаль, что разная недоросль и посегодня правит бал в этой несчастной стране!
Так что читай форум, убогая, глядишь и поумнеешь .
може пану Пиночету окрему авторську тему "літературник прочитав"?
сжатенько из викепидии
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B2%D0%B8%D1%87
Симпатик білогвардійців, противник більшовизму і українського національного руху.Через кілька місяців, 19 лютого, земський лікар був звільнений з військової служби через хворобу та 1 березня повернувся до Києва.[1] Повернувшись у батьківський дім на Андріївському узвозі Михайло, за допомогою свого вітчима, Івана Павловича Воскресенського, позбавився морфінізму та розпочав практику лікаря-венеролога.[9] Українську столицю на той час займали німецькі війська. Під час наступних Громадянської війни та Радянсько-української війни у місті на раз змінювалася влада. І через те, що Булгаков був лікарем, його послуги використовували різні війська.[8] 14 грудня у Київ увійшли війська Директорії Української Народної Республіки. У той день лікар, у складі офіцерської дружини, намагався захистити уряд гетьмана Павла Скоропадського. Згідно спогадів Михайла Опанасовича, записаних професором Павлом Поповим[ru]
...
У ніч з 2 на 3 лютого 1919 року Булгакова мобілізували в армію УНР, звідки він дезертирував, а з липня по серпень переховувався в київських лісах через більшовицьку мобілізацію лікарів. Уже 12 вересня Михайла Булгакова мобілізували до лав білої армії.[1]Наприкінці жовтня 1919 року Михайло Булгаков разом із 3-ім Терським полком переїхав на Північний Кавказ. Там же у листопаді в складі полку узяв участь у поході на Чечен-аул[ru] і Шалі-аул, який проводився задля знищення Республіки Горців Кавказу. Там же відбулася перша публікація фейлетону «Грядущие перспективы» вийшла у газеті «Грозный» 26 листопада 1919 року. Наприкінці листопада Михайло Опанасович переїхав у місто Владикавказ, що у Північній Осетії, де розпочав роботу у військовому шпиталі.
т.е. точно пережил и где? )) или был монархистом или даже без политических взглялов, просто "антимайдановцем" тех лет?
т.к. Єврейські погроми під час Української революції — єврейські погроми, що відбувалися в 1918–1921 роках частинами Армії УНР, повстанськими загонами, білогвардійцями і частинами Червоної армії під час Української революції.
одно ясно - белогвардеец, взявший на вооружение свою "формулу"
а пост #11034 навіть сльозу вичавив...
чи поведеться хтось на цей тролинг...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
...
Востаннє редагував Пиночет: 15.10.2017 о 10:37
...
Востаннє редагував Пиночет: 15.10.2017 о 10:37
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ого, тут уже все перемешались, белогвардейцы, петлюровцы, махновцы и красные комиссары )
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks