| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ок. В следующий раз сфотографирую. Просто не думал, что серая рядовка для кого-то будет интересна. Почти каждый год её нахожу, и по вкусу она получше тополиной и зеленушки
Господа, не знаю смогу ли в этом сезоне выбраться в лес. Душевная просьба:если кому не тяжело привезите штук 15-20 красных мухоморов.Хочу попробовать сделать настойку от болей в спине.За мной шокаладка или пиво в зависимости от предпочтений. Спасибо.
Люди добрые где фото? неужели в течении недели никто не ходил и на сковородку не насобирал? Видео с мухоморами не в счёт.
хто, черт забирай, всі ці люди?
Я не знаю умных слов...
Я считаю Вас за козлов...
Поки дочекаєшся в Дніпрі грибних дощів... зібрались і поїхали на Західну в Карпати, відвели душу, перший день 4 год, другий 3 год, близько 200 білих, трохи підберезовиків і підосиновиків. Польських багато а моховиків можна машинами вивозити, ми йшли і казали це кощунство не збирати їх) перший день різали і великі і малі, потім трохи великі викидали, на другий день тільки малесенькі брали))) крім цього можна було набрати кучу сироїжок, опеньок, рижиків, оленячих ріжок і ще багато таких яких не знаю, але ми це все не брали
Між іншим сьогодні як вийшли з лісу біля нашої машини стояв авто на дніпровських номерах, так що не тільки ми не дочекались гриби в Дніпрі))
Без фотоотчета не верим )))
Сегодня Орлик. Пустые не вернулись, но... все трудовое. Немного белых, пяток польских, маслята только проклюнулись на открытых местах - мало, порадовала зеленуха! Так, что для отчаянных грибы есть, остальным ждать недельку...
I am fool! (англ.) - Я верю властям! (translation)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks