Усім, хто має заблоковані ПН.
Це я знайшла на фейсбуку в рекомендаціях адвоката і додала деякі адреси (вибачайте за суміш російської та української)
при условии наличия доказательств получения жалобы ГФС
1) Письмо в ГФС с просьбой о подтверждении регистрации НН согласно 56.23.4. Можна подати через електронний кабінет в розділі листування з ДФС. Там потрібно прикріпити скаргу в форматі ПДФ. Але реакція на скаргу завжди є.
2) Жалоба в Минфин - т.к. они говорят, что им ничего неизвестно, а все рассматривается своевременно. Теж заходите на сайт КМУ, реєструєтесь і чіпляєте скаргу в розділі інші звернення.
3) Жалоба в раду омбудсмена .- сайт boi.org.ua, заходите на цей сайт і справа зелене віконечко - подати скаргу. Я так подала, через 3 год до мене вже дзвонили, щоб я на їх ел.адресу описала все конкретно і будуть допомагати.
4) Жалобу на горячую линию КМУ в электронном формате, а можна подзвонити 0800503045 і зареєструвати скаргу, це я теж зробила. Там всі дуже ввічливі, але потрібно підготуватись, хто і як порушує ваші права. До речі, після звернення по цьому телефону, протягом двох днів мої скарги були передані до ДФС. Успіхів
Bookmarks