| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот те смешно, а знаешь что на самом деле так и происходит....у нас к примеру в тупике 88-й нет туалета, понятно сцут водители на колесо и под дерево, там в земле как раз такое углубление в которое после дождя собирается вода...потом они мочат в той луже свои швабры и моют корпус машины снаружи...может и внутри..не видел, не скажу.
тому що, ми і живемо у лайні, бо багато таких "цяць".
зім'яв пачку сигарет - кинув на землю "а чо я нести буду з собою"
схотів посцяти - обісцяв найближче дерево або будинок, як песик "а чо я терпіти/йти куди буду"
відповідальний за робочу ділянку "а чо я прибирати буду, я чо прибиральник"
саме тому даром, що самому мало б було огидно їздити у лайні.
але людині легше залізти по коліно в калюжу, ніж тримати рівень. або копієчку йому дай, або прибиральницю спеціально навчену приведи.
гидота одна від такого відношення.
щодо мене - не я надаю послуги. надавала б я, була б за кермом я - в мене було б все чисто і саме тому, що я не люблю бруд сама.
Я так и не понял, вы маршрутки то мыть будете? Или так чисто теоретически?
ЗЫ я в лайні не живу. Я після себе мию. Сміття не розкидаю, в обісцяних маршрутках не їзжу. Як ви могли тут це бачити питання підняв не я. Я дам пораду як виправити ситуацію. А саме не сцяти в маршрутці й заплатити за прибирання, або самим прибрати. Але щось мої поради прийшлись не до вподоби. Не не бажаєте чисті маршрутки їздіть й подалі в гівні.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я представляю как ржет с этой темы боря.
вам не пох на борю?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks