Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 385 з 653 ПершаПерша ... 285335375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395435485 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13050, показано з 7 681 по 7 700.

Тема: Саакашвили - граната в руках Президента

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    в бегах
    зы. смотрю ты Бужанского почитываешь))
    Да то кто то лайкнул я вот и прочел. Смешно же.
    ЗЫ может и ты лайкнул, я не смотрел.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    25 935

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    В простонародье так и говорят. Но согласитесь, фраза "украинец -ман, -сян, -дзе и т.п." звучит как минимум смешно и странно. Поэтому в ТАКИХ случаях правильнее говорить "гражданин Украины -ман, -сян, -дзе".
    так и запишем - вальцМан - смешно и странно

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Да то кто то лайкнул я вот и прочел. Смешно же.
    ЗЫ может и ты лайкнул, я не смотрел.
    его исторические рассказы интересно читать, в остальном ватное г
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 523

Типово

В Україні почалися репресії та масові арешти активістів, які підтримують екс-главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.
    Про це в Facebook повідомив член партії "Рух нових сил" і соратник Міхеіла Саакашвілі Давид Сакварелідзе.
    "Почалися масові арешти та репресії наших активістів! От зараз арештували нашого активіста з Черкас – Андрія Котиченка. Він був безпосередньо серед тих, хто заводив Міхеіла в Україну. У ці хвилини його везуть до Львова. Вчора п'ятнадцять представників МВС затримали нашого соратника з Івано-Франківська – Олександра Бурцева, який також активно брав участь у подіях неділі", - написав Сакварелідзе.

Дописів
    35 019

Типово

...
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

его исторические рассказы интересно читать, в остальном ватное г
    Я даже не знаю кто это такой. И врядли ща пойду его читать. Но эта конкретна вещь смешная. Это да. Хотя и не идеальна с точки зрения литературы. Тут Лук пишет лучше, но я так понял он побаивается писать на внутренние темы. Все про москалей.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    так и запишем - вальцМан - смешно и странно
    Я не знаю, кто такой Вальцман.
    Цитата Допис від The Architect Переглянути допис
    Почалися масові арешти та репресії наших активістів! От зараз арештували нашого активіста з Черкас – Андрія Котиченка. Він був безпосередньо серед тих, хто заводив Міхеіла в Україну.
    Ну, да, человек нарушил закон, его за это арестовали, - у зрадофилов это теперь называется репрессиями. При этом они же воют о том, что в Украине не соблюдаются законы. Потрясающее двоежопие!
    The Architect, я не про Вас, если что, а про автора цитаты.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Я даже не знаю кто это такой. И врядли ща пойду его читать. Но эта конкретна вещь смешная. Это да. Хотя и не идеальна с точки зрения литературы. Тут Лук пишет лучше, но я так понял он побаивается писать на внутренние темы. Все про москалей.
    карманный блогер Филатова, друг Светы Епифанцевой, совок так сказать, как ты любишь))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

карманный блогер Филатова, друг Светы Епифанцевой, совок так сказать, как ты любишь))
    Так он еще и из Днепра? Ну круто.
    ЗЫ все равно читать не пойду.
    ЗЫ ЗЫ под каким ником на оГороде?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

О чём я и говорила... Особенно это касается выделенного красным цветом.

Дмитро Вовнянко‎
    16 ч ·

Хочте версію, чому наше керівництво з приводу злочинного прориву кордону Скаженим Міхо робить суворі заяви, але нікого наразі не чіпає?
    Керівництво чекає. Позавчора в Ураїну прийшов запит з Грузії на екстрадицію їхнього злочинця Саакашвілі.
    Запит переданий в Мінюст і мусить бути розглянутий згідно законної процедури.
    Затримувати Скаженого Міхо зараз немає сенсу - почнеться юридична тягомотина, його випустять під заставу... Нафіг. Діяти треба швидко і рішуче, так само як... Внутрішній корпус бату "Донбас", коли проривав кордон.
    До речі, про ВК "Донбас". Я схильний вважати, що Аваков не пожартував. Безпосередніх учасників прориву зараз вичисляють, складають в список і невдовзі тихо приймуть і тихо пояснять у відділках, що не можна проривати державні кордони. Виключно в законному порядку - копи уміють.
    Коли Мінюст матиме на руках остаточне рішення по запиту грузинської прокуратури, коли грузини будуть попереджені і вийшлють своїх людей для операції, НЕгромадянин Саакашвілі буде затриманий і... депортований до Грузії.
    Просто. Штампи на документи, тушку в машину, з машини - в літак і "мівесалмебі Сакартвелос" (ласкаво просимо до Грузії, по-їхньому).
    А далі - реформована Міхо грузинська прокуратура розгляне і подасть, а реформований Міхо демократичний суд винесе ухвалу.
    І головне. Не тільки порохоботи, а й просто громадяни, збурені злочинним проривом кордону, які ще місяць назад через депортацію Міхо сказали б "ну як же так? Фі-фі-фі!" Тепер хором загорлають: "Ну нарешті! Так його!"
    Гадаєте просто так дядько Петро сьогодні висловив сподівання, що до Грузії Скажений Міхо рватиметься так само як в Україну?
    Його навіщо громадянства позбавили? Аби Грузії не видавати, в зв'язку з реанімацією роботу блоку ГУАМ. Йому дали зрозуміти: "Міхо, до твоїх послуг весь світ!" Хто йому лікар тепер?
    А бабЮля, запитаєте ви? А бабЮля зробить з Міхо те саме що раніше зробила з Лазаренко, з Кучмою, з Ющенко, з Зінченко, з Хмарою, з Дмитром Чоботом, з Юрієм Рогозою, з Левком Лук'яненко... Вона його кине. Він їй цікавий в Україні - як подразнювач. А в Грузії...
    Сам реформував - сам хай і рятується. А вже за півроку про Міхо просто забудуть. Про Абромавічуса зараз хтось пам'ятає?

Р.S. И комментарий понравился:
    Vitaliy Levandovskiy Міхо з помпою, піаром і боєм проривався в чи не єдину країну, яка повинна видати його Грузинському правосуддю. Премію йому. Дарвіна.
    Заодно засвітив купу кремлівського лайна. Їм ту ж премію.
    А призначена головним режисером сакральна жертва, львівський осередок Рухновихсил, вчасно зрозуміли свою роль, послали Міхо в дупу і злиняли.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Я не знаю, кто такой Вальцман.

Ну, да, человек нарушил закон, его за это арестовали, - у зрадофилов это теперь называется репрессиями. При этом они же воют о том, что в Украине не соблюдаются законы. Потрясающее двоежопие!
    The Architect, я не про Вас, если что, а про автора цитаты.
    https://www.facebook.com/10000119938...7547870295179/ - смело можно смотреть с середины
    эвакуировать не захотели, пропускать на территорию тоже. документы проверять отказались, принимать заявления тоже, но по факту возбудили УД, там где только админответственнось
    влепили предыкативный злочын, который идет в совокупности со статьей "торговля людьми", без нее вообще не идет, но кто же в ГПУ читает УК с научно-практическим комментарием)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Так он еще и из Днепра? Ну круто.
    ЗЫ все равно читать не пойду.
    ЗЫ ЗЫ под каким ником на оГороде?
    хз))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

О чём я и говорила... Особенно это касается выделенного красным цветом.

Дмитро Вовнянко‎
    16 ч ·

Хочте версію, чому наше керівництво з приводу злочинного прориву кордону Скаженим Міхо робить суворі заяви, але нікого наразі не чіпає?
    Керівництво чекає. Позавчора в Ураїну прийшов запит з Грузії на екстрадицію їхнього злочинця Саакашвілі.
    Запит переданий в Мінюст і мусить бути розглянутий згідно законної процедури.
    Затримувати Скаженого Міхо зараз немає сенсу - почнеться юридична тягомотина, його випустять під заставу... Нафіг. Діяти треба швидко і рішуче, так само як... Внутрішній корпус бату "Донбас", коли проривав кордон.
    До речі, про ВК "Донбас". Я схильний вважати, що Аваков не пожартував. Безпосередніх учасників прориву зараз вичисляють, складають в список і невдовзі тихо приймуть і тихо пояснять у відділках, що не можна проривати державні кордони. Виключно в законному порядку - копи уміють.
    Коли Мінюст матиме на руках остаточне рішення по запиту грузинської прокуратури, коли грузини будуть попереджені і вийшлють своїх людей для операції, НЕгромадянин Саакашвілі буде затриманий і... депортований до Грузії.
    Просто. Штампи на документи, тушку в машину, з машини - в літак і "мівесалмебі Сакартвелос" (ласкаво просимо до Грузії, по-їхньому).
    А далі - реформована Міхо грузинська прокуратура розгляне і подасть, а реформований Міхо демократичний суд винесе ухвалу.
    І головне. Не тільки порохоботи, а й просто громадяни, збурені злочинним проривом кордону, які ще місяць назад через депортацію Міхо сказали б "ну як же так? Фі-фі-фі!" Тепер хором загорлають: "Ну нарешті! Так його!"
    Гадаєте просто так дядько Петро сьогодні висловив сподівання, що до Грузії Скажений Міхо рватиметься так само як в Україну?
    Його навіщо громадянства позбавили? Аби Грузії не видавати, в зв'язку з реанімацією роботу блоку ГУАМ. Йому дали зрозуміти: "Міхо, до твоїх послуг весь світ!" Хто йому лікар тепер?
    А бабЮля, запитаєте ви? А бабЮля зробить з Міхо те саме що раніше зробила з Лазаренко, з Кучмою, з Ющенко, з Зінченко, з Хмарою, з Дмитром Чоботом, з Юрієм Рогозою, з Левком Лук'яненко... Вона його кине. Він їй цікавий в Україні - як подразнювач. А в Грузії...
    Сам реформував - сам хай і рятується. А вже за півроку про Міхо просто забудуть. Про Абромавічуса зараз хтось пам'ятає?

Р.S. И комментарий понравился:
    баба Юля вчера поравла гончаренка как гончирку вместе с его сладким патроном))
    теперь наверное свободу слова и на айситиви закроют))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

https://www.facebook.com/10000119938...7547870295179/ - смело можно смотреть с середины
    Оргазмируй в одиночестве - мне твоя тюлька омерзительна.
    эвакуировать не захотели, пропускать на территорию тоже. документы проверять отказались, принимать заявления тоже
    Как всегда, всё лично видел, ага.
    баба Юля вчера поравла гончаренка как гончирку вместе с его сладким патроном))
    теперь наверное свободу слова и на айситиви закроют))
    Каким боком тут Гончаренко? Уже не знаешь, что ляпнуть.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Оргазмируй в одиночестве - мне твоя тюлька омерзительна.

Как всегда, всё лично видел, ага.

Каким боком тут Гончаренко? Уже не знаешь, что ляпнуть.
    о тупая, видео выложил, перемотай тимошенку, с третьей минуты как раз и начинается все самое интересное)))
    гончаренко вчера твои тмники читал, думал народ в студии его порвет)) даже рекламная пауза не сильно спасла

Дописів
    25 935

Типово

о тупая, видео выложил, перемотай тимошенку, с третьей минуты как раз и начинается все самое интересное)))
    гончаренко вчера твои тмники читал, думал народ в студии его порвет)) даже рекламная пауза не сильно спасла
    этих клоунов руководство БПП еще куда то пускает? гончаренко, винник ...каков поп - таков и приход (с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

да четам, сходи на рашепомойки, поищи про саакашвили гамна, там его выше крыши, зачем же рыго-фронтовский источник тулить, если перепечаток минстеця ждать в лом
    не стесняйся ольгинка))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 941

Типово

кратко и четко. Гарик Корогодски.
    Гарик Корогодски

12 hrs ·

CПРОСИЛ
    Сегодня в Израиле, как бы вели себя в подобной вчерашней ситуации пограничники.
    Ответ знающих людей:
    – предупреждение;
    – стрельба в воздух;
    – очередь по ногам;
    – очередь на поражение.
    Мой вопрос – а если они известные депутаты кнессета?
    Ответ – удивленная бровь вверх – какая разница?
    Вопрос – что бы им за это было?
    Ответ – дали бы пару дней отдыха, к маме съездить.
    Вопрос – а мама что бы ему сказала? Ведь у тех людей тоже есть мама?
    Ответ – сказала бы: "Ешь рыбу, не крути головой по сторонам за столом!"
    –––––––––––
    А вице-премьер Кириленко сказал на эфире у Наташа Влащенко сегодня, что наши пограничники не стреляли, "бо в них є клепка"
    Эх. Не стреляли, потому что не защищены законами, дорогой депутат пяти созывов.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    кратко и четко. Гарик Корогодски.
    Гарик Корогодски

12 hrs ·

CПРОСИЛ
    Сегодня в Израиле, как бы вели себя в подобной вчерашней ситуации пограничники.
    Ответ знающих людей:
    – предупреждение;
    – стрельба в воздух;
    – очередь по ногам;
    – очередь на поражение.
    Мой вопрос – а если они известные депутаты кнессета?
    Ответ – удивленная бровь вверх – какая разница?
    Вопрос – что бы им за это было?
    Ответ – дали бы пару дней отдыха, к маме съездить.
    Вопрос – а мама что бы ему сказала? Ведь у тех людей тоже есть мама?
    Ответ – сказала бы: "Ешь рыбу, не крути головой по сторонам за столом!"
    –––––––––––
    А вице-премьер Кириленко сказал на эфире у Наташа Влащенко сегодня, что наши пограничники не стреляли, "бо в них є клепка"
    Эх. Не стреляли, потому что не защищены законами, дорогой депутат пяти созывов.

Сережа, все кого сейчас пакуют были на украинской территории
    Valentyn Nalyvaichenko
    3 мин. ·
    Рішуче засуджую репресії проти активістів, які 10 вересня були на КПП «Шегині» . Громадсько-політичний Рух "Справедливість" вимагає припинити переслідування.
    Сьогодні затримали активіста РУХ НОВИХ СИЛ Mikheil Saakashvili з Черкас Андрія Котиченка. Майданівця, який у 2014 році відстоював волю і прагнення українського народу до демократії і справедливості, як злочинця під вартою везуть до Львова. А 11 вересня 15 представників МВС затримали Олександра Бурцева з Івано-Франківська.
    Вимагаємо негайно звільнити ні в чому не винних людей!
    Я ще раз звертаю увагу усіх каральних і репресивних органів, які мають за незаконними вказівками влади шити справи проти активістів. Люди не перетинали польський кордон. Вони були виключно на території України і нічого не порушували.
    в анус гарик пусть мнение израильских погранцов засунет

Сторінка 385 з 653 ПершаПерша ... 285335375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395435485 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті