| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так что Аваком дал заднюю?У Нацполіції України заявили, що не мають стосунку до затримки потяга "Перемишль - Київ", який не відправляється зі станції через те, що у вагоні перебуває Міхеіл Саакашвілі.
Про це йдеться у заяві НПУ від 10 вересня.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Не ехать то он не едет. Вот только крайнего найти не могут, кто команду дал. УЗ уже заявила что они ни причем. Вот Нацполиция тоже такое говорит. Пока похоже крайня та дефочка которую кто то хорошо пристроил начальником этого поезда. Я надеюсь ей за это хорошо заплатят. Потому что возможно больше из Украины они никогда никуда не выедет.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
як наче ніхто бокс ніколи не дивився.
який сенс глядачам ходити на один раунд? .
The Show Must Go On, 3 куплет.
Девочку видно что слили. Полагаю еще ее показательно в тюрьму закроют. За служебну недбалисть
Десь зараз перед телевізором сидить пан в циліндрі з батогом, спокійно вимикає трансляцію з Перемишля,
йде до левів, клоунів, карликів, бородатих жінок, ведмедів, китайських гімнастів, силачів на хімці, фокусників, ілюзіоністів, активісток фемен, депутатів п'ятого скликання, собак на велосипеді, дельфінів, голубів, папуг, крокодилів, дивовижних сміливців, жонглерів, жокеїв, їх коней, віслюків, гадалок, попрошайок та професійних ярмаркових щипачів, всіх випускає з кліток, щедро розраховує, вертає паспорти та каже: «Ви вільні, ми вже тупо на *** не потрібні, йдіть з миром».
Оберемко (с)
).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks