| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ассоциативный ряд у психа:
1. хна
2. ираннская
3. бывший президент ирана ахмадинеджад пасет овец
![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
сам хлопець? Натякав, що буває і так,
будь вдячна, що мама не прийшла особисто?
ні, хлопець був давно і вдруге він би не витримав мого снобізму/троллізму (хоч я ніжно в перший раз сноблячу й троллячу),
а я його еротичних фантазій про дачу і консервацію, музику лаунж (одне слово допомогала добрати я сама до цього потоку свідомості) та дискотеку 80х)
проте коли у нас ставалися ніякові паузи в розмові,
він казав щось оригінальне і для мене начебто корисне, таке особисте, дбайливе, виходячи з мого профайлу
(там де сфера діяльності була відома заздалегідь) - чоловік би не міг подбати так про незнайому ще дівчину.
я відчувала тверду руку люблячої мамулі, що хотіла вразити мене і прилаштувати дитинку))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks