| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не, просто меня раздражает всякое упоминание про рашку. И не надо путать тёплое с мягким. К примеру, маркетологи МП ИМХО поступили очень грамотно, сменив название пива с "Москвовское" на "Козацьке" - это было несложно и адекватно ситуации. Исторически же сложившиеся названия я не призываю менять. И ещё раз - это моё личное отношение.
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Насчёт точки согласен, ибо оффтоп; насчёт второго - решу сам.![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
переименовать московскую колбасу в москвасгорелацеликом
От ты не тот фоторобот лепишь, он совсем наоборот выглядит в жизни )))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
в составе указать: немовлята кацапські знежиловані, снігур нежирний, сало
в честь города - не то. надо чтоб в честь народности. как говяжья, свиная - москальская.
Це кав'ярня для самообслуговування на винос?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks