| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
"Порочу в чем?" - неправильно.
Надо - "Пророчу что?"
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Давайте внимательнее разберемся с вашими инсинуациями. Вот мои слова:
Чувствуете разницу между "всех" и "патриотов"?Прошлая пыталась договориться, эта же поумнее будет, укатает всех в бетон и день памяти назначит для пускания слезок.
Ну, а на счет "так будет не всегда" (с) то вы сильно переоцениваете службу безопасности Украины, при малейшей смене вертикали власти, те кто раньше расстреливал небесную сотенку (Альфа это пока СБУ?), потом начал отлов сепаратистов по всей стране (уж извините их, выполняют ребятки свой показатель) завтра с легкостью переключится на другую цель, которую определят свыше.
Olorin,
що ви з себе "цнотливого" вдаєте?
ви ж не настільки лох, щоб вважати свої відмазки потрібними або дотепними...чи настільки?
тобто олорін як глядач, на форум як у зверинець прийшов...
і де узагальнення?
по форуму-зверинцю ходить олорін-посєтітєль
слово в слово.
Я не чому дивуватися, що чергова совкова тварюка, по не повязаних між собою робить брехливі хибні висновки. Тоді, коли починалоя на Донбасі, вата намагалася повторити Лугандонський сценарій тут в Дніпропетровську. Дніпропетровськ ніколи не був ватним містом, тому ваті не надали можливоті розвернутися, роздавили з самого початку.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks