| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
подскажите при каком доходе семьи субсидия не положена?у меня у знакомого зарплата 6 тысяч и пенсия мамы 1500...он просто перешёл на другую работу..могут отобрать субсидию?и зарплата чистыми или грязными считается для субсидии?
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/848-95-%D0%BF
8. Для призначення субсидії сукупний дохід обчислюється виходячи з доходів, нарахованих особам, які досягли 14-річного віку станом на початок періоду, за який враховуються доходи, без урахування податку з доходів фізичних осібhttp://5steps.pp.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=212. Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається виходячи із середньомісячного сукупного доходу осіб, зазначених у пункті 7 цього Положення, за чотири квартали, що передують місяцю, що передує місяцю, з якого призначається субсидія, а субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива - виходячи з розміру доходу за попередній календарний рік.
Під час здійснення розрахунку субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на наступний період у травні для домогосподарств, які отримували субсидію у попередньому періоді, враховуються доходи за період з квітня попереднього року по березень поточного року включно.
1 - Определяем примерную сумму будущей субсидии, теоретический расчет
Формулы (основание)
Субсидия = Стоимость соц нормы на домохозяйство - Общий обязательный платеж домохозяйства
Базовая норма оплаты = Доход на человека в мес / Прожиточный минимум / 2 * 15
Общий обязательный платеж домохозяйства = Доход домохозяйства в мес / 100 * Базовая норма оплаты
Распределяется общая сумма обязательного платежа по службам пропорционально сумме начислений на соц норму.
Востаннє редагував СераяМышь: 20.07.2017 о 11:03
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Добрый день, подскажите ответ на такой вопрос, позвонили из совбеза и сказали что переплата в отопительный сезон за газ, и мне оформить карту для выплат, что есть сумма которцю мне должны перечислить только когда не уточнили. Мне интересно когда ж эту сумму перечислят ?
я б взагалі радів, що взагалі зателефонували )) а коли "то таке"))))
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks