Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы относитесь к России и россиянам?

Голосували
1258. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Крайне негативно и к стране, и к её жителям

93 7,39%
  • Позитивно и к стране и к её жителям.

187 14,86%
  • Я разделяю жителей и политиков. Отрицательно отношусь к политике России, но нормально к русским.

356 28,30%
  • Я бы ВСЕХ русских расстрелял, а Россию разбомбил к чертям.

42 3,34%
  • Отрицательно, за редкими исключениями. Есть нормальные русские, но их мало.

580 46,10%
Сторінка 208 з 241 ПершаПерша ... 108158198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4802, показано з 4 141 по 4 160.

Тема: Отношение украинцев к России и её жителям (по многочисленным просьбам рус-ботов)

Дописів
    11

Типово

Добрий вечір, шановні! Ось тільки дізналась. Хочу спитати і у вас -а вам відомо яке завтра свято "по версии" gorod.dp.ua ?
    Увага: http://gorod.dp.ua/afisha/afisha_tema.php?type_id=6
    Розділ всі свята... день военной славьі россии ...
    Ось таке, малята, свято
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Screenshot_20170709-134134.jpg
Переглядів: 89
Розмір:  40,6 КБ
ID:	2116892Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Screenshot_20170709-223152.jpg
Переглядів: 90
Розмір:  57,7 КБ
ID:	2116893

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

Мои мнения тут потерли и очень серьезно потерли. так вот хоть словами другого человека выскажу свое мнение.

Русофобия, в которой украинские власти обвинил президент России Владимир Путин, является вполне оправданной. Об этом написала на своей странице в facebook первый заместитель главы Верховной Рады Ирина Геращенко.

«Президент страны, 69% населения которой, согласно опросу российских социологов, в частности, их «Левада-Центра», считают Украину и украинцев враждебной страной, врагом номер 2 после США, обвиняет украинскую власть в русофобии», — напомнила она.
    «Нет, это не русофобия. Это гораздо серьезнее и уже навсегда. Это понимание, кто враг и убийца, мародер и грабитель, захватчик и оккупант, подлый сосед, который ненавидит Украину и при этом требует от украинцев любить березы, балалайки и русский мир, российские танки и «зеленых человечков» без шевронов. От такого безумного соседа надо держаться подальше. Это не фобия, а констатация факта и прагматизм. «Прощай, немытая Россия» — это наша цель, оторваться, для выживания Украины», — пишет первый вице-спикер.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ID1 Переглянути допис
    Добрий вечір, шановні! Ось тільки дізналась. Хочу спитати і у вас -а вам відомо яке завтра свято "по версии" gorod.dp.ua ?
    Увага: http://gorod.dp.ua/afisha/afisha_tema.php?type_id=6
    Розділ всі свята... день военной славьі россии ...
    Ось таке, малята, свято
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Screenshot_20170709-134134.jpg
Переглядів: 89
Розмір:  40,6 КБ
ID:	2116892Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Screenshot_20170709-223152.jpg
Переглядів: 90
Розмір:  57,7 КБ
ID:	2116893
    А що, в нашому місті мало тих , хто буде святкувати день военной славьі россии? хай , навіть по-семейному...
    адміністрація поопікувалася..., щоб не забули...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    11

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    А що, в нашому місті мало тих , хто буде святкувати день военной славьі россии? хай , навіть по-семейному...
    адміністрація поопікувалася..., щоб не забули...
    Дивно, що ніхто не опікується адміністрацією, " яка опікується, щоб не забули"
    Там кожного дня якийсь "праздник" відзначено
    Востаннє редагував ID1: 10.07.2017 о 00:15

Дописів
    12 043

Типово

по поводу "праздника" - это похоже обычный календарь с всеми датами из гугла. Не думаю, что там ручками каждый праздник добавляют.
    не ищите зраду там где ее нет.

Дописів
    11

Типово

Цитата Допис від Promius Переглянути допис
    по поводу "праздника" - это похоже обычный календарь с всеми датами из гугла. Не думаю, что там ручками каждый праздник добавляют.
    не ищите зраду там где ее нет.
    Не руцями та не з гугла. Сайт calend.ru. Тут справа у тому, що жодним чином не фільтрується контент на найбільшому порталі міста. Яка ж тут зрада. На сторінці новин час від часу повідомлення з АТО, а на іншій сторінці "дни защитников их отчизны"...

Дописів
    11

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    :

А де там про свято? Не знайшла.
    .Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20170710_083049.jpg
Переглядів: 63
Розмір:  47,0 КБ
ID:	2116911

Дописів
    12 043

Типово

а еще там "Гаханбар Ардвисуры-Анахиты" и "Самсон Сеногной". зрада зрадная этот ваш автозаполнитель дат.
    здоровый человек мимо пройдет, а нездоровый будет копаться.

Дописів
    11

Типово

Та тож зрозуміло. "Здоровый" взагалі багато повз чого спокійно пройти зможе.
    Добре, що вам всеж здоров'я вистачило там покопатися

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Дивно, як тотальний copypaste може бути думкою?
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Дописів
    13 721

Типово

а еще там "Гаханбар Ардвисуры-Анахиты" и "Самсон Сеногной". зрада зрадная этот ваш автозаполнитель дат.
    здоровый человек мимо пройдет, а нездоровый будет копаться.
    А що там у "всех праздниках" ніяких європейських чи американських свят зовсім у цей день нема? Сумно живуть...
    А в той день "праздник проблем рибной ловли на рф" то ж класно gorog.dp.ua намалювало...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

.Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20170710_083049.jpg
Переглядів: 63
Розмір:  47,0 КБ
ID:	2116911
    Шукав-шукав, не знайшов. Чи то шукач поганий, чи то в мене не той город i не та городина...

Дописів
    11

Типово

Можете ще за цим посиланням пошукати )
    http://gorod.dp.ua/afisha/afisha_tema.php?type_id=6

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 458

Типово

Цитата Допис від Самсебеголова Переглянути допис
    Мои мнения тут потерли и очень серьезно потерли. так вот хоть словами другого человека выскажу свое мнение.

Русофобия, в которой украинские власти обвинил президент России Владимир Путин, является вполне оправданной. Об этом написала на своей странице в facebook первый заместитель главы Верховной Рады Ирина Геращенко.

«Президент страны, 69% населения которой, согласно опросу российских социологов, в частности, их «Левада-Центра», считают Украину и украинцев враждебной страной, врагом номер 2 после США, обвиняет украинскую власть в русофобии», — напомнила она.
    «Нет, это не русофобия. Это гораздо серьезнее и уже навсегда. Это понимание, кто враг и убийца, мародер и грабитель, захватчик и оккупант, подлый сосед, который ненавидит Украину и при этом требует от украинцев любить березы, балалайки и русский мир, российские танки и «зеленых человечков» без шевронов. От такого безумного соседа надо держаться подальше. Это не фобия, а констатация факта и прагматизм. «Прощай, немытая Россия» — это наша цель, оторваться, для выживания Украины», — пишет первый вице-спикер.
    Геращенко права, нет русофобии, есть банальная ненависть к рейдеру и убийце, есть недоверие к ненадежному партнеру и кидале, есть чувство брезгливости к быдлячеству и скрепам.
    на фоне этого - нет глобального неприятия к отдельному человеку на основании того, что он русский
    как минимум до момента когда из него полезет русский мир и скрепы
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

Можете ще за цим посиланням пошукати )
    http://gorod.dp.ua/afisha/afisha_tema.php?type_id=6
    Так, є, ваша правда. Шукача визнано нездарою)
    Вже пишу скаргу сюди

Звідки Ви
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від Самсебеголова Переглянути допис
    Русофобия... является вполне оправданной.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Геращенко права, нет русофобии
    Л - логіка

Здається, вимагає додатку)
    "Логіка" стосується не Subolgа, стосується чергової тупої копіпасти, де попередній коментар не відповідає вмісту. Геращенко таки вважає, що це не русофобія, а не виправдовує її
    Востаннє редагував Кондратий: 10.07.2017 о 10:28

Звідки Ви
    Из тех ворот, что и весь народ
    Дописів
    3 889

Типово

взагалі багато повз чого спокійно пройти зможе.
    Что ж так херово у ботов гугл переводит?
    Жмакайте кнопку "улучшить перевод"!
    Может наконец-то, за четыре года мову вивчите
    Бывают времена, когда люди принимают коллективную вонь за единство духа!

Дописів
    12 043

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    А що там у "всех праздниках" ніяких європейських чи американських свят зовсім у цей день нема? Сумно живуть...
    А в той день "праздник проблем рибной ловли на рф" то ж класно gorog.dp.ua намалювало...
    это видимо все праздники, которые забиты в базу сайта, который пытался пиарить айди1.
    сам ник показателен, с намеком на айди2, айди3 и т.д.

это не анонс и даже не призывы праздновать. это тупо календарь. там еще есть список имен "этого дня". вон люди с форума даже специально пытались найти эти строчки, и если пальцем не ткнуть - фиг увидишь. А он типа случайно увидел и нам решил показать. угу. совершенно случайно.
    Востаннє редагував Promius: 10.07.2017 о 10:56

Дописів
    11

Типово

Цитата Допис від Vline Переглянути допис
    Что ж так херово у ботов гугл переводит?
    Жмакайте кнопку "улучшить перевод"!
    Может наконец-то, за четыре года мову вивчите
    Так! Мова - то найпотужніший аргумент у будь-якій суперечці. А ще граматичну помилку знайти та одрук - щоб уже остаточно ботов викрити і жодного сумніву не залишилось.
    Я так розумію, що моя мова вас бентежить більше ніж "русские праздники" помічені зірочкою на цьому сайті

Дописів
    11

Типово

это видимо все праздники, которые забиты в базу сайта, который пытался пиарить айди1.
    сам ник показателен, с намеком на айди2, айди3 и т.д.

это не анонс и даже не призывы праздновать. это тупо календарь. там еще есть список имен "этого дня". вон люди с форума даже специально пытались найти эти строчки, и если пальцем не ткнуть - фиг увидишь. А он типа случайно увидел и нам решил показать. угу. совершенно случайно.
    Той сайт піарить gorod.dp.ua, а не я. І саме на це я звернула увагу. Сподіваюся, що просто недбалість. Але дуже прикра недбалість.
    А вам не тільки здоров'я не бракує, а ще й далекоглядності..це ж треба за ніком "агента" викрили, а ще й натяки на всі наступні...
    А знайшла справді випадково ))) дитячу афішу переглядала. А там -таке... не вистачило здоров'я не покопатися. Але ж хто повірить у таку "легенду"... тим паче коли на форумі такі "викривателі" за ніком та станом здоров'я.

Сторінка 208 з 241 ПершаПерша ... 108158198199200201202203204205206207208209210211212213214215216217218 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті