Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 70 з 433 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980120170 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8648, показано з 1 381 по 1 400.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры (том 6)

Дописів
    420

Типово

Цитата Допис від Анюша Переглянути допис
    я создаю в Медке, записываю на флешку и еду сдавать в гни. Сейчас этим и занимаюсь
    Если у вас получится через Кабинет, расскажите потом КАК. Вообще с ним не дружу пока, с Кабинетом в смысле
    Я вчера сдала такой отчет в Кабинете, могу поделиться опытом

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від muron'ka Переглянути допис
    ну так делитесь, зачем оте интриги )))))))))))
    Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости

Звідки Ви
    Левый Берег, Косиора
    Дописів
    6 399

Типово

подскажите, а через Кабинет НН можно отправлять на регу?

Звідки Ви
    днепропетровск
    Дописів
    923

Типово

Цитата Допис від Berry Переглянути допис
    подскажите, а через Кабинет НН можно отправлять на регу?
    ага
    Если в мире всё бессмысленно, — сказала Алиса, — что мешает выдумать какой-нибудь смысл?

Дописів
    420

Типово

Цитата Допис від Кв@кушкА Переглянути допис
    ну так делитесь, зачем оте интриги )))))))))))
    На головній сторінці Електронного кабінету необхідно вибрати пункт меню "Веедення звітності"
    В вибрати період, кнопка "строрити звіт", в переліку вибрати необхідний вам звіт, заповнити його, зберегти, підписати і відправити (може виникнути помилка при підписанні саме цього звіту підписом бухгалтера, тоді в налаштуваннях треба зняти галочку з підпису бухгалтера і підписати звіт директором та печаткою"
    Відправлені звіти можна передивитися в меню "перегляд звітності"
    Квитанцію про прийняття звіту можна роздрукувати в меню "вхідні/вихідні документи"

Дописів
    683

Типово

Помогите пожалуйста. Не могу найти код послуг УКТЗЕД - показ вистав (театральних). Очень нужно.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

На головній сторінці Електронного кабінету необхідно вибрати пункт меню "Веедення звітності"
    В вибрати період, кнопка "строрити звіт", в переліку вибрати необхідний вам звіт, заповнити його, зберегти, підписати і відправити (може виникнути помилка при підписанні саме цього звіту підписом бухгалтера, тоді в налаштуваннях треба зняти галочку з підпису бухгалтера і підписати звіт директором та печаткою"
    Квитанцію про прийняття звіту можна роздрукувати в меню "вхідні/вихідні документи"
    А теперь читаем внимательно.
    Вопрос не в создании отчета (пишущие здесь создали, подписали отправили уже далеко не несколько сотен, у многих счет и на тысячи пошел), а в его подписании и особенно шифровании ключами АЦСК "Украина". Не АЦСК ИДД ДФС, не МастерКей и не другие сертификационные центры, а именно и исключительно "Украина" (медковские ключи, если так понятнее). Каким образов Вы сумели подтянуть ключ шифрования - вот что общество интересует.

Дописів
    1 036

Типово

1С:ЗВІТ установка не зараженной версии
    Нова інструкція:
    0. Увага! Ми рекомендуємо щоб всі нижчеописані дії виконувалися технічним фахівцем, в точності як описано.
    1. В незалежності від того, яка версія 1С:ЗВІТ у вас встановлена, ми вкрай рекомендуємо не забувати робити своєчасні резервні копії на безпечні сховища. Якщо у вас Звіт версії 284 або 291, резервну копію найкраще зробити просто скопіювавши БД 1С:ЗВІТ (папка db в кореневому каталозі Звіт). Якщо версія 1С:ЗВІТ інша - зробити резервну копію засобами програми.
    2. Виявлено що зараження вірусом "петя" дві версії 1С:ЗВІТ - 284 і 291. І, хоча, випадків зараження через 1С:Звіт нами не зафіксовано, ми рекомендуємо не користуватися 1С:ЗВІТ цих версій і провести заміну бібліотек програми на безпечні.
    3. Якщо встановлена версія 284-286, то потрібно завантажити відповідні пакети ручних оновлень і провести оновлення до 287 версії вручну.
    4. Якщо встановлена версія 287-290, то додаткових дій виконувати не потрібно. Пізніше буде випущено безпечне оновлення до останньої версії.
    5. Якщо у вас встановлена версія 291, вам потрібно зробити резервну копію файлу БД 1С:ЗВІТ (скопіювавши файл БД, сам 1С:Звіт запускати НЕ ПОТРІБНО), завантажити файл Zvit_safe_DLL.zip і розпакувати його в каталог установки 1С:Звіт з заміною.
    6. Після виконання цих дій у вас буде встановлено безпечний 1С:Звіт, з яким ви зможете працювати.
    7. У разі виникнення питань - ви можете їх задати по електронній пошті, написавши листа на наш тимчасовий поштову адресу [email protected]
    Файли розташовані за адресою:
    https://drive.google.com/drive/folde...UZQRkhfcWcwR1U
    https://www.facebook.com/1Cua4You/

Дописів
    420

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    А теперь читаем внимательно.
    Вопрос не в создании отчета (пишущие здесь создали, подписали отправили уже далеко не несколько сотен, у многих счет и на тысячи пошел), а в его подписании и особенно шифровании ключами АЦСК "Украина". Не АЦСК ИДД ДФС, не МастерКей и не другие сертификационные центры, а именно и исключительно "Украина" (медковские ключи, если так понятнее). Каким образов Вы сумели подтянуть ключ шифрования - вот что общество интересует.
    Ткните носом, где написано то, что вы спрашиваете?

Я лично выбрала в списке Центра сертификации ключей Украина, у меня именно эти ключи, и ими же подписала отчет, у вас не получилось?

Звідки Ви
    Победа штрассе
    Дописів
    2 608

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    а чего через медок не подаете?
    рассказываю.
    В понедельник утром отправила отчет о принятых. Не пришло даже повидомлення о доставке. Вечером поехала сдавать вручную, т.к. они его не видят.
    Сегодня ситуация такая же, я утром отправила, в 11 позвонила - отчета нет. Вот поехала сдала, только вернулась
    Цитата Допис від Нояна Переглянути допис
    ПАсиб,т.е. делаю РК и отсылаю его контрагенту и он его регистрирует. Просто обмена документами в медке сейчас нет (сервера вроде не работают) ... Через кабинет отправлять рк?
    В теории все верно, а вот как на практике через кабинет - хз. Не могу с ним разобраться
    ну так давайте
    спасибо, буду пробовать.
    Сотый раз спрашиваю Ключами Украина подписать можно будет?

Дописів
    420

Типово

спасибо, буду пробовать.
    Сотый раз спрашиваю Ключами Украина подписать можно будет?[/QUOTE]

Я подписала, ниже описала трудность, с которой столкнулась и которую поборола благодаря таким же бухгалтерам, пробуйте, спрашивайте

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Ткните носом, где написано то, что вы спрашиваете?

Я лично выбрала в списке Центра сертификации ключей Украина, у меня именно эти ключи, и ими же подписала отчет, у вас не получилось?
    У меня сейчас нет (к счастью) медковских ключей и проверить их работу я не могу. Еще месяца четыре назад, использование этих ключей для подписания отчетов было из области фантастики. Если доработали - молодцы.

Дописів
    12 360

Типово

Анюша, я вообще не могу конвертировать ключи Украины. В чем проблема хз.
    Раньше делала, с другими фирмами, все было ок.

Типово

Цитата Допис від riola Переглянути допис
    Анюша, я вообще не могу конвертировать ключи Украины. В чем проблема хз.
    Раньше делала, с другими фирмами, все было ок.
    у меня все ок

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від *elenka* Переглянути допис
    у меня все ок
    тогда мы идем к Вам )))))))))))))))

Дописів
    29 041

Типово

Анюша, рассказываю: отчеты, НН создала и отправила из Медка. В кабинете вижу, все принято. В тот же день, позавчера и вчера.
    Я в прошлом месяце по маленькой фирме попыталась съэкономить на медке и попыталась отправить ЕСВ (один человек). Та не их на........
    больше пробовать не буду)))

Дописів
    29 041

Типово

а я все утро пытаюсь забрать лицензии на ликеро-водку. Не забрала. С района послали в область, с области - в район.
    Прям квест

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Анюша, рассказываю: отчеты, НН создала и отправила из Медка. В кабинете вижу, все принято. В тот же день, позавчера и вчера.
    Я в прошлом месяце по маленькой фирме попыталась съэкономить на медке и попыталась отправить ЕСВ (один человек). Та не их на........
    больше пробовать не буду)))
    да медок конечно очень удобен......ну что ждем заявление правительства о национализации медка и докапитализации его же на несколько ярдов )))))))))

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

Цитата Допис від Berry Переглянути допис
    Я попробовала в Айфине, но что-то не пошло((( Все сделала вроде верно и код для бесплатки ввела и заполнила все. Пытаюсь отправить-пишет что недостаточно прав((( И договор... Его что- нужно отправлять в налоговую?
    Нужно в настройках отметить "уже имею договор"
    Чем больше в человеке хорошего, тем меньше плохого он видит в других.

Дописів
    148

Типово

M.E.Doc створив оновлення, що забезпечить безпечну роботу в програмі. Про це повідомила СЕО «IT-експерт» Алеся Білоусова. «Сьогодні ми офіційно передали Кіберполіції оновлення 190, яке прибирає шкідливий код (backdoor) з нашого продукту. Після його перевірки Департамент кіберполіції надасть свої висновки, і я сподіваюся, вже завтра ми зможемо його запустити», - зазначила представник компанії. Згадане оновлення містить підвищений захист від вірусу-шифрувальника.
    Нагадаємо, раніше в «IT-експерт» заявили, що компанія створила оновлення, яке, виключає потенційні загрози для користувачів. Але запустити його поки не вдалося, оскільки сервери компанії були вилучені в рамках проведення слідчих дій.

Сторінка 70 з 433 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980120170 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті