| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На головній сторінці Електронного кабінету необхідно вибрати пункт меню "Веедення звітності"
В вибрати період, кнопка "строрити звіт", в переліку вибрати необхідний вам звіт, заповнити його, зберегти, підписати і відправити (може виникнути помилка при підписанні саме цього звіту підписом бухгалтера, тоді в налаштуваннях треба зняти галочку з підпису бухгалтера і підписати звіт директором та печаткою"
Відправлені звіти можна передивитися в меню "перегляд звітності"
Квитанцію про прийняття звіту можна роздрукувати в меню "вхідні/вихідні документи"
Помогите пожалуйста. Не могу найти код послуг УКТЗЕД - показ вистав (театральних). Очень нужно.
А теперь читаем внимательно.
Вопрос не в создании отчета (пишущие здесь создали, подписали отправили уже далеко не несколько сотен, у многих счет и на тысячи пошел), а в его подписании и особенно шифровании ключами АЦСК "Украина". Не АЦСК ИДД ДФС, не МастерКей и не другие сертификационные центры, а именно и исключительно "Украина" (медковские ключи, если так понятнее). Каким образов Вы сумели подтянуть ключ шифрования - вот что общество интересует.
1С:ЗВІТ установка не зараженной версии
https://www.facebook.com/1Cua4You/Нова інструкція:
0. Увага! Ми рекомендуємо щоб всі нижчеописані дії виконувалися технічним фахівцем, в точності як описано.
1. В незалежності від того, яка версія 1С:ЗВІТ у вас встановлена, ми вкрай рекомендуємо не забувати робити своєчасні резервні копії на безпечні сховища. Якщо у вас Звіт версії 284 або 291, резервну копію найкраще зробити просто скопіювавши БД 1С:ЗВІТ (папка db в кореневому каталозі Звіт). Якщо версія 1С:ЗВІТ інша - зробити резервну копію засобами програми.
2. Виявлено що зараження вірусом "петя" дві версії 1С:ЗВІТ - 284 і 291. І, хоча, випадків зараження через 1С:Звіт нами не зафіксовано, ми рекомендуємо не користуватися 1С:ЗВІТ цих версій і провести заміну бібліотек програми на безпечні.
3. Якщо встановлена версія 284-286, то потрібно завантажити відповідні пакети ручних оновлень і провести оновлення до 287 версії вручну.
4. Якщо встановлена версія 287-290, то додаткових дій виконувати не потрібно. Пізніше буде випущено безпечне оновлення до останньої версії.
5. Якщо у вас встановлена версія 291, вам потрібно зробити резервну копію файлу БД 1С:ЗВІТ (скопіювавши файл БД, сам 1С:Звіт запускати НЕ ПОТРІБНО), завантажити файл Zvit_safe_DLL.zip і розпакувати його в каталог установки 1С:Звіт з заміною.
6. Після виконання цих дій у вас буде встановлено безпечний 1С:Звіт, з яким ви зможете працювати.
7. У разі виникнення питань - ви можете їх задати по електронній пошті, написавши листа на наш тимчасовий поштову адресу [email protected]
Файли розташовані за адресою:
https://drive.google.com/drive/folde...UZQRkhfcWcwR1U
рассказываю.
В понедельник утром отправила отчет о принятых. Не пришло даже повидомлення о доставке. Вечером поехала сдавать вручную, т.к. они его не видят.
Сегодня ситуация такая же, я утром отправила, в 11 позвонила - отчета нет. Вот поехала сдала, только вернулась
В теории все верно, а вот как на практике через кабинет - хз. Не могу с ним разобраться
ну так давайте
спасибо, буду пробовать.
Сотый раз спрашиваюКлючами Украина подписать можно будет?
спасибо, буду пробовать.
Сотый раз спрашиваюКлючами Украина подписать можно будет?[/QUOTE]
Я подписала, ниже описала трудность, с которой столкнулась и которую поборола благодаря таким же бухгалтерам, пробуйте, спрашивайте
Анюша, я вообще не могу конвертировать ключи Украины. В чем проблема хз.
Раньше делала, с другими фирмами, все было ок.
Анюша, рассказываю: отчеты, НН создала и отправила из Медка. В кабинете вижу, все принято. В тот же день, позавчера и вчера.
Я в прошлом месяце по маленькой фирме попыталась съэкономить на медке и попыталась отправить ЕСВ (один человек). Та не их на........
больше пробовать не буду)))
а я все утро пытаюсь забрать лицензии на ликеро-водку. Не забрала. С района послали в область, с области - в район.
Прям квест
M.E.Doc створив оновлення, що забезпечить безпечну роботу в програмі. Про це повідомила СЕО «IT-експерт» Алеся Білоусова. «Сьогодні ми офіційно передали Кіберполіції оновлення 190, яке прибирає шкідливий код (backdoor) з нашого продукту. Після його перевірки Департамент кіберполіції надасть свої висновки, і я сподіваюся, вже завтра ми зможемо його запустити», - зазначила представник компанії. Згадане оновлення містить підвищений захист від вірусу-шифрувальника.
Нагадаємо, раніше в «IT-експерт» заявили, що компанія створила оновлення, яке, виключає потенційні загрози для користувачів. Але запустити його поки не вдалося, оскільки сервери компанії були вилучені в рамках проведення слідчих дій.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks