Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 566 з 1506 ПершаПерша ... 664665165565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755766166661066 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 11 301 по 11 320.

Тема: Борис Филатов

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    В окрестностях Янгеля в очередной раз пометили почти все деревья.
    Район станет окончательно лысым и дышать будет совершенно нечем, если одновременно спиливать все деревья - это им, видимо, невдомек.
    На ленинградской возле ДОЭ уже который год стоят с десяток сухих, некогда "обновленных" кленов помеченных крестами.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від =romex= Переглянути допис
    там же уже вырубили и втулили говномаркет, в который никто не ходит.
    Мало вырубили.
    С другой стороны еще остались.
    А кроме маркета там сейчас тренажерка и разборка.уа.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис

Пройшло 12 днів.
    Не звертаючи уваги на звернення городян з проханням врятувати клени, вчора ввечері чи сьогодня зранку були спиляни останні шість здорових дерев.
    Черговий хер від мер на городян.
    гадаю, парковочку будуть робити.
    дуже шкода дерев. проте, "меблевий квартал" тепер як заживе..

Дописів
    962

Типово

Посмотрела проект от Лысенко и от смартсити, которые обиженные.
    Так от Лысенко мне больше понравилось.эта клумба в центре пережиток прошлого, как украшение памятника.
    Там вечно отдыхают бомжи, а после дождя грязюка и залазить на нее высоко, это чтобы путь скоротать. А если идешь не по клумбе а по дороге, то вечно толпа мешает.
    Парковка там наверное лучшее решение.

Я бы сделала там где сейчас парковка лавочки для ожидающих поезда, а на клумбе парковку.

Вообще лавочки у вокзала просто необходимы, много лавочек и желательно крытых от дождя и солнца, ибо толпа всегда стоит на улице перед вокзалом, а сесть даже негде, реально негде. И это в городе миллионнике.
    В христиновке какой-то и то больше скамеек чем в Днепре.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Caxar Переглянути допис
    Я бы сделала там где сейчас парковка лавочки для ожидающих поезда, а на клумбе парковку.

Вообще лавочки у вокзала просто необходимы, много лавочек и желательно крытых от дождя и солнца, ибо толпа всегда стоит на улице перед вокзалом, а сесть даже негде, реально негде. И это в городе миллионнике.
    В христиновке какой-то и то больше скамеек чем в Днепре.
    Отлично !
    И, главное, чтоб ни одного деревца, ни одной травинки в радиусе 500 метров даже не пыталось произрасти !!

Дописів
    962

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Отлично !
    И, главное, чтоб ни одного деревца, ни одной травинки в радиусе 500 метров даже не пыталось произрасти !!
    Ну это же не парк отдыха, а транспортная развязка.
    Клумбы можно переносные выставить с деревцами для красоты.

Дописів
    126

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Хотя можно не ковш а ракету нарисовать (ЮМЗ). Или еще что. У нас кроме речки ведь еще много чего етсь. Но одни волны както сильно уныло. ИМХО.
    Нет у вас вас ничего, все просрали.

Дописів
    13 721

Типово

"неместный"...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

То робиться навмисно. Ціль- скорочення населення міста.
    Токо не миста - а страны, и не цель - а последовательная, планомерная работа "псевдопатриотов"

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Пройшло 12 днів.
    Не звертаючи уваги на звернення городян з проханням врятувати клени, вчора ввечері чи сьогодня зранку були спиляни останні шість здорових дерев.
    Черговий хер від мер на городян.
    перепрошую а до чого тут мер? йому потрібно було туди патруль поставити оберігати деревця? чи особисто караулити?)))))))))))
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 397

Типово

Ну да. Как всегда с отчетом -" Я вот лично тут ночевал и сторожил от вырубки"

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 397

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Токо не миста - а страны, и не цель - а последовательная, планомерная работа "псевдопатриотов"
    Ну это как бы их маскировка. Ну кто то же их нанял, не может быть чтобы по своему разумению(по дурости) это делали.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Вот дали бы Лысенко пилить на привокзальной площади, может и с мостом проблем бы не было.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    перепрошую а до чого тут мер? йому потрібно було туди патруль поставити оберігати деревця? чи особисто караулити?)))))))))))
    З певного часу за все, що коїться в місті (зокрема - в частині благоустрою), відповідає мер та його "молода команда". За все добре (воно є і чимало, я не схильний все разом хаяти), але і за все погане теж.
    Якщо мер чи мерія не в змозі зупинити безконтрольну вирубку дерев, або показово покарати злочинців, це ознака байдужості або імпотенції. Ми вже такого одного мали, його не пускали на незаконне будівництво в центрі, а він розводив руками, промовляючи "А що я? Я тут ні до чого"
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Кондратий Переглянути допис
    З певного часу за все, що коїться в місті (зокрема - в частині благоустрою), відповідає мер та його "молода команда". За все добре (воно є і чимало, я не схильний все разом хаяти), але і за все погане теж.
    Якщо мер чи мерія не в змозі зупинити безконтрольну вирубку дерев, або показово покарати злочинців, це ознака байдужості або імпотенції. Ми вже такого одного мали, його не пускали на незаконне будівництво в центрі, а він розводив руками, промовляючи "А що я? Я тут ні до чого"
    я цілком згоден, що мер повинен відповідати за місто. але в глобальному масштабі (ремонт мосту, ремонт набережної, метро тощо).
    але казати що мер винен в тому що, якомусь ї6лану під шумок закортіло спиляти дерева, як мінімум мені смішно. точно так же можна сказати що зрада від мера, коли у фрегата/укртелекома крадуть дроти, розкурочують ліфти чи просто комусь закортіло висцятись серед коси))
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Дописів
    962

Типово

Цитата Допис від Кондратий Переглянути допис
    ... "А що я? Я тут ні до чого"
    Если территорию передали в частную собственность, то он действительно ни при чем.
    На ней же не написано чья она - укравтодор город или приват... и тд.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 031

Типово

Приватне теж має обмеження, а не означає - роблю все, що забажаю. Тим більш не десь посеред болота, а на території великого міста.

Якщо мер справді не має якихось повноважень, то міг би принаймі звертатись напряму до громадян. Було б бажання вирішувати проблеми, а не посилати незручних співрозмовників у подорож.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Я бы еще для начала разобрался чьи это деревья. Если города то понятно, а если на приватизированой земле...
    А то щас получится что в том что я выкорчевал грушу у себя в огороде тоже Боря виноват )

ps ой, отэто я тормоз, наполчасика всего с коментом опоздал )))

PSPS
    Якщо мер справді не має якихось повноважень, то міг би принаймі звертатись напряму до громадян. Було б бажання вирішувати проблеми, а не посилати незручних співрозмовників у подорож.
    Отут згоден.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

я цілком згоден, що мер повинен відповідати за місто. але в глобальному масштабі (ремонт мосту, ремонт набережної, метро тощо).
    але казати що мер винен в тому що, якомусь ї6лану під шумок закортіло спиляти дерева, як мінімум мені смішно. точно так же можна сказати що зрада від мера, коли у фрегата/укртелекома крадуть дроти, розкурочують ліфти чи просто комусь закортіло висцятись серед коси))
    І я теж не стану сперечатися, що функції мера глобальніші за десяток дерев на Набережній.
    Але системні речі - це мерське. А фейсбучна система керування побудована таким чином, що відповідальних немає. Два тижні небайдужі люди стучаться до Лисенка та інших функціонерів у ФБ з приводу конкретного випадку, а дерева поряд продовжують рубати. Хто врешті решт відповість? Міша Лисенко? Зеленбуд?
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

watra
    Guest

Типово

а ви не засланий?

Сторінка 566 з 1506 ПершаПерша ... 664665165565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755766166661066 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті