| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Посмотрела проект от Лысенко и от смартсити, которые обиженные.
Так от Лысенко мне больше понравилось.эта клумба в центре пережиток прошлого, как украшение памятника.
Там вечно отдыхают бомжи, а после дождя грязюка и залазить на нее высоко, это чтобы путь скоротать. А если идешь не по клумбе а по дороге, то вечно толпа мешает.
Парковка там наверное лучшее решение.
Я бы сделала там где сейчас парковка лавочки для ожидающих поезда, а на клумбе парковку.
Вообще лавочки у вокзала просто необходимы, много лавочек и желательно крытых от дождя и солнца, ибо толпа всегда стоит на улице перед вокзалом, а сесть даже негде, реально негде. И это в городе миллионнике.
В христиновке какой-то и то больше скамеек чем в Днепре.
"неместный"...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ну да. Как всегда с отчетом -" Я вот лично тут ночевал и сторожил от вырубки"
Вот дали бы Лысенко пилить на привокзальной площади, может и с мостом проблем бы не было.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
З певного часу за все, що коїться в місті (зокрема - в частині благоустрою), відповідає мер та його "молода команда". За все добре (воно є і чимало, я не схильний все разом хаяти), але і за все погане теж.
Якщо мер чи мерія не в змозі зупинити безконтрольну вирубку дерев, або показово покарати злочинців, це ознака байдужості або імпотенції. Ми вже такого одного мали, його не пускали на незаконне будівництво в центрі, а він розводив руками, промовляючи "А що я? Я тут ні до чого"
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
я цілком згоден, що мер повинен відповідати за місто. але в глобальному масштабі (ремонт мосту, ремонт набережної, метро тощо).
але казати що мер винен в тому що, якомусь ї6лану під шумок закортіло спиляти дерева, як мінімум мені смішно. точно так же можна сказати що зрада від мера, коли у фрегата/укртелекома крадуть дроти, розкурочують ліфти чи просто комусь закортіло висцятись серед коси))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Приватне теж має обмеження, а не означає - роблю все, що забажаю. Тим більш не десь посеред болота, а на території великого міста.
Якщо мер справді не має якихось повноважень, то міг би принаймі звертатись напряму до громадян. Було б бажання вирішувати проблеми, а не посилати незручних співрозмовників у подорож.
Я бы еще для начала разобрался чьи это деревья. Если города то понятно, а если на приватизированой земле...
А то щас получится что в том что я выкорчевал грушу у себя в огороде тоже Боря виноват )
ps ой, отэто я тормоз, наполчасика всего с коментом опоздал )))
PSPSОтут згоден.Якщо мер справді не має якихось повноважень, то міг би принаймі звертатись напряму до громадян. Було б бажання вирішувати проблеми, а не посилати незручних співрозмовників у подорож.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
І я теж не стану сперечатися, що функції мера глобальніші за десяток дерев на Набережній.
Але системні речі - це мерське. А фейсбучна система керування побудована таким чином, що відповідальних немає. Два тижні небайдужі люди стучаться до Лисенка та інших функціонерів у ФБ з приводу конкретного випадку, а дерева поряд продовжують рубати. Хто врешті решт відповість? Міша Лисенко? Зеленбуд?
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks