| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та и в вьюшке он давеча сказал шо ани ево поддерживают....пи з доболус вульгарис!
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Но все же, как приятно наблюдать как беняботы топят борюсю-космонавта.
Броуновское движение - наглядный пример.
И, что хорактерно, выверенный состав группы солистов.
на 5 каналі зараз міськраду та команду бафа топлять...
"Акцент".
п.с. було про занедбаний парк Глоби, сльози лисенка, що проектів відновлення багато чого - купа й більше, але ж борг у 1млн (чи млрд) 700тис. (чи млн.) виліз за (газ, чи що) і все накрилося мідним тазом. а так - він хоч зараз встав би й пішов все ремонтувати.
і тут же слова когось з міськради про мільйони на святкування 8 березня, про шалені гроші на PR мєра.
що ж це коїться. 1+1 бафа розлюбив, і 5й також? на яку п'ятку він порошенкові наступив?
і як же ж так сталося з боргом, якщо ми до хєріща грошей зекономили були?
Востаннє редагував watra: 02.07.2017 о 16:45
Хто?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
куда?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Забавно наблюдать, как вначале сам в губернских хрониках топил, а теперь про самого также топят..
http://www.dniprodesign.dp.ua/projects/logo/
я так понимаю, что дизайна домовых табличек дизайнерам оказалось мало
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Задолбали эти рекламщики, сосущие лапу и пытающиеся присосаться к бюджету по любому поводу.
может поэтому мы 64е?
https://transparentcities.in.ua/rating/
редиска-Садовой с мусором в лидерах
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Такой дизайн больше 100$ ну никак не стоит. Я не раз заказывал разные логотипы для брендов - и знаю о чем говорю. Да еще и вариантов будет масса на выбор. А сколько они хотят заполучить за сие творение?
ИМХО... дизайн ни о чем. Концептуальную идею описали.. но она в этот лого уложилась макс. на 20%... и то.. волны - как первоклассника рисунки... Современней надо быть, товарищи.. Надо креативить а не чорти шо показывать....
Шрифт - тоже на любителя....
вот такие то дела, малята....
не потрібен логотип цей.
він у нас у кожному дворі - не дороги, а суцільні хвильки, замість шрифта матюки - один в один.
може хоча б рендомом дворові дороги ремонтували?
Город-побратим речки это конечно сильно. Правда я не понял зачем "впиндюкивать" волнистые линии - неужто зрада и размещают советскую символику с флага УССР? ))))))))Блакитний — головний колір міста, що є побратимом річки.
Много волн это больше для моря, для речки достаточно три четыре волны, так как речка не широкий длинный водоем.
Ну и я бы пару домиков ещё намалевала чтоб было ясно что тут есть жизнь
Востаннє редагував Caxar: 03.07.2017 о 14:38
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks