Я не знаю кто там прав а кто нет... но ИМХО видать суммы дерибан которых идет сейчас имеют такой размер что люди борющиеся за них готовы на всё!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я не знаю кто там прав а кто нет... но ИМХО видать суммы дерибан которых идет сейчас имеют такой размер что люди борющиеся за них готовы на всё!
аффтару +1 за название темы!ХА-ХА-ХА!!!!
просто ухахатываюсь!
тока мы, хохлы, может оставить пол-Европы без газа и чувствовать себя при этом вполне комфортно, без капельки угрызения совести![]()
Галилео Галилей тоже был украинцем?
Воистину безмерны чудеса твои, Господи!
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
по теме и к празднику стишок с причала:
Москалі закрили газ, щоб замерзли піськи в нас.
Не ведіться Ви на це, бо зігріє Вас сальце!
Шинка, м'яско і ковбаси, і Різдв'ні прибамбаси!
В дупі бачили Газпром, Всіх вітаємо з Різдвом!!!
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
пришел, домой, чаек на газе подогрел.. никаких проблем, ну че господа, решили стратегиченские задачи![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Путин испугался ЕСовского дедлайна.
Газпром каже, що ціна 450 доларів - це була "просто інформація"
ВАТ «Газпром» відзначає , що після відмови України від ціни в 250 дол. за 1 тис. кубометрів газу просто інформував про те, якою може бути ціна на паливо.
Як передає власний кореспондент УНІАН в Брюсселі, про це заявив сьогодні під час телефонної конференції заступник голови правління ВАТ «Газпром» Олександр МЕДВЕДЄВ.
«Це не є частиною переговорів, - сказав він. - Це просто інформація про те, скільки зараз коштує газ».
----------------
Они "ПРОСТО ПОШУТИЛИ"
Для Европы говорят одно, для Украины - другое. Окончательно забрехались.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks