| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну как "нагадили".. построят ковчег себе, живот ных возьмут. Но вы не волнуйтесь, мы этого не увидим))
"Они" тоже.
У Вселенной иммунитет еще есть - не позволит заразе разполстись
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
липень 2015
https://goo.gl/maps/gnKZhmu7WjF2
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
а если карту покрутить, то понимаешь, что вопли "делают пустыню" и яйца выеденного не стоят. так как там куда ни глянь - одни деревья.
І справді: чого хвилюватися? Там трошки зрубали, тут трошки, але ж іще щось залишилось? От і гаразд.
На наш век хватит. После нас хоть трава не расти.
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
До багатьох не дійде,аж поки смажений кочет не дзьобне...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Треба з цим боротися самотужки, посадіть дерево, кущ біля будинку, це буде невелика компенсація, але якщо це зробить хоча б кожен десятий! Я так і роблю.
В нашому місті цього не зробить навіть кожен 500-тий. Бо посадити -це 10% від справи, треба ще й виростити, поливати два рази на день. А це було можливе тіки за совка.
Тому я вважаю - знищення неаварійних дерев в нашому місті - це є злочин. За злочин необхідно карати.
До, дійсно, але емпірично помічено, на під'їзд, а це близько 100+ мешканців, пару чол. роблять це, 1-2% є, треба прагнути до 10%. Якщо посадити після дощу, то вистачає пару поливів. Спробуйте, вийде. Там де Штурм, яка краса, цим жінкам треба ручки поцілувати.
проблема крикунов в том, что они видят исключительно срубленные деревья. а на молодняк смотрят сквозь пальцы. типа их не существует. а они существуют.
они почему то считают, что дерево должно рости именно "тут", а не левее или правее и не дай бох через дорогу. а так же они игнорируют факты о том, что на месте их домов тоже росли когда то деревья. давайте сносить дома и возвращать деревья на их исконные места.
я после одного весеннего шторма видел больше рухнувших деревьев из-за снега, чем тут постят фото срубленных за год.
а построенный дом ненать? )
ты б само вместо обрезок садов, лучше б занималось их посадкой. а то трындеть вы все гаразды, а делать никуа не хотите.
и делать что либо почему то заставляете тех, кого все в данном вопросе устраивает.![]()
более того, для особо озабоченных - деревья и без ваших посадок прекрасно умеют размножаться. если им не мешать конечно.
я уже писал чуть выше про акациевый массив за городом. их само собой (возможно) когда то там высадили. но явно не в том количестве, что есть на данный момент. сквозь тот массив хер пройдешь нормально. очень густо растут и довольно много молодых.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks