| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"В замке думают иначе, чем в избушке" (с)
А мы удалили вчера вторую восьмерку(скрытую под десной). Сегодня отек еле видно, дочка даже гулять ходила без проблем. Я думала будет все страшнее... А верхние восьмёрки Билявцев сказал удалять через полгода-год
Я еще не могу понять, почему разные конструкции пластины предлагают. Федоряк 1050, Малевич 600+200 оттиски. Сколько у Федоряк оттиски стоят не знаю. Малевич понравилась. На все вопросы ответила, по панорамному снимку рассказала. Смотрела в глаза), в отличие от Федоряк, которая при разговоре, смотрела на стену позади меня)
девочки, где посоветуете удалить ребенку зубы?
3 зуба удалили у хирурга в клинике, в которой работает Малевич, нужно еще 3...туда не затащу больше, боюсь..
Так... Поделюсь и я, ребзю почти 9 лет, нам рекомендуют аппарат для расширения верхней челюсти, чтоб появилось место для клыков. Но без гарантий эффективности. Дорого.
Про гарантії в 9 років мови бути не може. Тому, що організм в цілому і щелепи в т.ч. не в стадії завершального епату росту(((
Нам треба видвигати нижню щелепу. До цього три роки в пластинках у Скороходової результату зовсім не дало...хіба дещо зуби підрівнювались...
Зараз за зиму в свої 12,5 син сильно сильно скаконув в рості і гормональном в тч. Зараз, каже вже ін ортодонт, найкращий і єдиний шанс підтянути щелепу. Пропонує систему твінт блок.
Я йому вірю. І вірю, що деяким вирішенням ортодонтичних проблем ще може просто напросто не настати час...в тч деякі вади у дівчаток по ортодонтії можливо вирішити лише з настанням першої менструації...отак...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks