| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Истерия ,ничего больше.Нефть упала в цене,теперь газовые проблемы.
А страна большая ждет выполнения наобещанного.
Не первый год кричат о воровстве-если правда-подавай в суд международный и хоть раз докажи правоту своих обвинений.
Непристойно как то выглядит.
Порівняйте дитячий переляк європейців та нахабні пики наших рідних українських корупціонерів. Усі заяви різних єврокомісарів та керівників деяких центральноєвропейських країн зводяться приблизно до
Бідолахи... треба запропонувати їм купити газ з нашого резерву. По 1000 євро... Мовляв - останнє віддаємо.ОТДАЙТЕ СЕЙЧАС ЖЕ НАШУ ПОСЫЛКУ!!!
На цьому тлі починаєш розуміти насолоду, що видає садистський вираз обличчя у Міллєра)))
А ми потрошку загартовуємось. Он у мене 17 градусів в кімнаті - й поки що ходжу вдягнений так само, як й влітку. Отой... може секонд-хендом валянки до Європи вже час відправляти? У мене десь були)))
Возродим нашу металлургию масштабным производством буржуек и экспортом их в Европу!!!!!![]()
![]()
![]()
Непонятное что=то с газом происходит. Имхо, дело явно не в цене на газ, и транспортировку.
Когда уже цивилизованный мир пойдет войной на Россию?? Задрали, чес. слово...
В работе по выходным есть один плюс - перестаешь бояться понедельника... )))
Блин! Ну дайте же мне хапнуть хоть кубометр российского газа! Я же тоже гражданин Украины!!!
украинцы отдайте Европе газ
Стырили себе Европейский газ и радуетесь,а на бедный Газпром наедаете.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks