| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...Кроме того, я записал тебя в Мастера Доски, мировой турнир по серфингу на северном побережье Оаху 26 декабря. Тебе надлежит поработать над скоростной балансировкой, Ральф. Ты полетишь на гребне разрушающейся волны на скорости до 80 или даже 120 км/ч, и чего-чего, а падать тебе точно ни к чему...
та вона ж наче не натякає, а прямо говорить))) а вам все ж "божа роса"![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Выходил из офиса Веги на Серова, насчитал после себя 28 человек в очереди. Причем говорят в принципе одинаково - "почему плачу за то, чего нет". Такое ощущение что начальству показалось что девочки в офисе мало работают, потому решили нагнать народ в офис такими интересными методами с перерасчетами и прочей ересью.
Я-то терплю уже две недели
А что, через месяц начнут таки чинить оптику? Или даже не чинить, а просто приехжать по вызовам?
Две недели, ну у вас и терпения)) Моя заявка от 03,04,17 крайний срок поставили на 20,06. Через 10 дней приехала бригада, сказали хз нет у нас рефлекометра он у другой бригады когда она приедет не знаем. В этот понедельник звоню в тех поддержку мою заявку передвинули на 30,08. Ну я сразу позвонил ребятам кабельщикам попросил их достать рефлектометр сказал что заплачу, они в среду приехали и починили. Но тут была проблема в моем кабеле на участке от медика до коробки. Короче сказали если что то с кабелем то звоните сразу нам.
Не волнуйтесь. Все у Веги хорошо.
Минус в телефонии, зато плюс в Интернет. Не зря ж они каждый месяц повышают: то за абонплату, то за ІР, то за оборудование. И руководство «мега эффективное»:24 квітня 2017. Національний телеком-оператор Vega підвів підсумки фінансової діяльності за I квартал 2017 року. Чистий дохід компанії склав 145,6 млн грн, що трохи нижче, ніж за аналогічний період 2016-го. Чистий збиток компанії в I кварталі 2017 року – 15,9 млн грн.
... Абонентська база скоротилася на 30 тис. абонентів, переважно фіксованої телефонії.
При цьому Vega збільшила доходи від надання доступу до мережі інтернет до 34,6 млн грн, що на 3% вище за аналогічний показник у I кварталі 2016-го.
Генеральний директор Vega Мурат Чинар увійшов до сотні кращих керівників України за версією ТОП-100 та зайняв 51-е місце у рейтингу.
При складанні рейтингу бралися до уваги:
- рентабельність чистих продажів компанії, очолюваної топ-менеджером, у 2016 році;
- оцінка особистої, інноваційної та корпоративної ефективності керівників 10 експертами;
- голоси читачів Delo.UA, які вони віддали під час онлайн-голосування на сайті.
У десятці кращих керівників телеком-компаній Мурат Чинар зайняв 4-е місце.
Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають
© Т.Г. Шевченко
Ув. Телеком. Был на Серова 11.05.2017. Расторг договор. Сейчас в ЛК вижу Приостановлена 11.05.2017 (За дебиторскую задолженность). Почему? Мой ЛС 263746
може малось на увазі що вони йому винні грошей з балансу і коли повернуть на картку тоді і закриють
хоча мені в той же день в кабінеті договори закрили
Телеком. а що зробити щоб не слали мені на почту/ і смски з моїм нульовим балансом?
А когда лучше ехать к ним договор разрывать - утром или в обед, или под конец дня? А то я каждый день еду на работу по Серова около 8.00 и наблюдаю картину - стоят человек 10-12 ждут открытия офиса Веги. Не очень хочется брать на работе для этого целый день отгула.
відправи листом з замовленням
Оптима померла насовсем что ли? Ни интернета нет, ни телефонии, и ни один их телефон не отвечает))
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
Оптима помойму давно померла.
так
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks