| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
Спс...нашел на комплатеже...решается звонком, вродьбэ.
Какого перца это не сделать автоматом..хз. Сволочи.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
дзвінком навряд. заяву треба писати
і можна на мило відправити))
з 26.01.2012 живу новим життям...
ну я пока хз. на комплатеже несколько постов о том, шо тупо по звонку. посмотрим.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
я оплатила вместо Теплосеть на Теплосеть-подключение, так они даже без моего звонка сами перекинули, правда через 2 месяца
Тоже хотела идти писать заяву, а они сами догадались))
С октября газ для населения еще подорожает
...эта песня будет вечнойОдновременно с корректировкой цены на газ для населения, должны быть откорректированы цены для теплокоммунэнерго![]()
раніше триндєлі, що потрібно дійти до європєйського рівня... ми вже дійшли, чи ні?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
От одлногго не пойму, а че все молчат что айфоны подророжали? Ведь три года назад они в три раза дешевле стоили. Давайте на митинг выйдем? Лозунги там - "даёшЪ перевыборы госдепа всвязи с высокими ценами!" и т.д.![]()
PS я еслишо никого не защищаю, но надо выходить с лозунгами "нафуй принудительное впаривание отопления" а не против тарифов. Но совки такие совки... Интересно, у внуков наших выветрится совок из мозгов или для этого еще лет пиццот должно пройти...
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Вже чула, що мешканці сільської місцевості Дніпропетровської та Запорізької області планують за літо заготувати! деревини для опалення....на жаль, ми розуміємо, що то будуть посадки. Які, в свою чергу несуть дуже важливу функцію захисту полів (плодючого шару грунту) від вітру.
Отака х@!ня, малята
Пс Кіровоградська теж...
То може не так зрозуміли...
бо сенс в тих словах є.
Держава не може навязувати монополіста і непосильні і НЕОБГРУНТОВАНІ тарифи.
Цього року середній тариф в багатоповерхівках був біля 25грн, а в наступному буде десь біля 35... при тому здорожчають і інші комунальні тарифи.
І що робити народу-ВЛАСНИКУ всіх надр і державних підприємств (коли ні відмовитись від послуги, ні встановити альтернативні системи опалення НЕ дозволяють)??
Фактично людей ПРИМУШУЮТЬ наповнювати кишені шахраїв-монополістів, рахунки яких заховані в офшорних зонах.
Востаннє редагував Mr.Personality: 19.05.2017 о 09:13
А що до 13-го року комунальна сфера була менш кримінальною і антиконституційною?
Мова про те, що тільки коли КОЖЕН громадянин, почне СВІДОМО: підписувати, чи НЕ підписувати договори... приймати активну участь у діяльності ОСНу хочаб свого будинку... вмикати мозок на виборах всіх рівнів... і АКТИВНО протидіяти шахраям... тільки тоді держава буде розвиватись цивілізаційно і соціально.
А доти ми будемо бидлом у тирлі, яке стригтимуть шахраї-монополісти-чиновники-олігархи...
Ось тобі приклад, людина не скіглить про "високіє таріфи ізза Майдана", а банально відмовляється фінансувати шахраїв - просто називаючи їх АНТИКОНСТИТУЦІЙНИМИ приватними утвореннями: http://bagnetnacii.blogspot.com/2017...g-post_18.html
Тобто тоді, терплячи і закриваючи очі на тотальну антиконституційність держави - комусь марилось, що все це беззаконня матиме "счаслівий канєц"?
І одного разу ми просто прокинемось в соціалістичній країні, де всі наші негаразди вже хтось повирішував ))
Так я повідомляю, що ніде і ніколи такого не було!
Тільки у виборюванні своїх прав - може відбутись бажане буття.
Долучення 2104450
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks