Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 90 з 326 ПершаПерша ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6513, показано з 1 781 по 1 800.

Тема: закрытие вконтакте властью

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    а що ВК и одноглазики - то як та пісня , що "строить и жить помагает"? до чого ви мені оце пишите і показуєте?
    Декілька разів купував товар через посередників або напряму у "хейд мейдерів" за допомогою ВК. Розумієте, у соціальних мережах сторінки створюються не тільки задля балачок, хтось просуває свій бізнес, інші намагаються вести невеличку справу без затрат на рекламу. Так, ви можеет зауважити, що ВК або ОК це не єдині популярні соціальні мережі, бо є фейсбук, твіттер та багато інших. І ті фірми які заробляють не 100-500$ у місяць, а суми з дещо більшою кількістю нулів на кінці, разгортаються в інтернеті на повну відкриваючи за раз 3-5 сторінок де миттю накоплюється по 3,000-10,000 читачів. Завжди є "но", залишуючи за бортом тих, кто в України заробляє за допомогою соціальних мереж, держава ні в якому разі не компенсує втрати, а просить просто "терпіти" та викрючуватись самим.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

... ну все у мну прикрыли и мейл.ру и одноглазников...
    ЗЫ Thunderbird тоже на почту не заходит. Это для карротика... Провайдер Фринет.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    Или вы думаете я там обсуждаю план становления Новоросии?
    Стопудово!!!!
    Ибо там ФСЕ-сепары!!!!!

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

а-а-а, в мене, у Дніпрі не працює, а шукати нишпорки нема для чого...
    Т.е. ,вам завтра скажут СТАТЬ РАКОМ-и станете?????)))

И нема будет для чого шукатЫ нишпорки... )))

Ну,разве шо -трИшки вазелыну....)))

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис

Ахахаха!!! 100500

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Чем ещё людям заняться, как не поисками обхода блокирования и хваставства этим фактом. Дебилы ..я. (с)

tofanidze
    Guest

Типово

Салом нехай пользуется. Вазелин это вражеское зелье

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    А что не так? У меня там подписки на всякие интересные мне группы, люди, которых нет в других сетях. Почему из-за какого то ганд*она я вынужден напрягаться, находить какие то лазейки чтобы продолжить заниматься своими увлечениями? Или вы думаете я там обсуждаю план становления Новоросии?
    скільки в людини вільного часу з"явиться.... аж заздрю
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    Декілька разів купував товар через посередників або напряму у "хейд мейдерів" за допомогою ВК. Розумієте, у соціальних мережах сторінки створюються не тільки задля балачок, хтось просуває свій бізнес, інші намагаються вести невеличку справу без затрат на рекламу. Так, ви можеет зауважити, що ВК або ОК це не єдині популярні соціальні мережі, бо є фейсбук, твіттер та багато інших. І ті фірми які заробляють не 100-500$ у місяць, а суми з дещо більшою кількістю нулів на кінці, разгортаються в інтернеті на повну відкриваючи за раз 3-5 сторінок де миттю накоплюється по 3,000-10,000 читачів. Завжди є "но", залишуючи за бортом тих, кто в України заробляє за допомогою соціальних мереж, держава ні в якому разі не компенсує втрати, а просить просто "терпіти" та викрючуватись самим.
    Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    Декілька разів купував товар через посередників або напряму у "хейд мейдерів" за допомогою ВК. Розумієте, у соціальних мережах сторінки створюються не тільки задля балачок, хтось просуває свій бізнес, інші намагаються вести невеличку справу без затрат на рекламу. ....
    Та знаю я все це... усілякі там ляльки, печиво, прикраси, т.і....
    В одноглазиках були у своій тусовці, але з 2014 року завжд з*являвся якійсь щур, що заливав багном все спілкування...
    Та й люди почали бачити навколишнє кожен зі свого середовища, стало якось неспокійно, некомфортно, то поступово зійшло нанівець, зараз і закладки не лишилося... а спілкування перейшло в скайп та вайбер...
    Оце тіки мовна група польська була непогана - там фільми хороші викладали...
    Але, може для припинення чи зменшення пророс. ропаганди - то можна й потерпіти, пошукати інші ресурси.
    Я не страждаю , була би користь...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ... ну все у мну прикрыли и мейл.ру и одноглазников...
    ЗЫ Thunderbird тоже на почту не заходит. Это для карротика... Провайдер Фринет.
    .. а в Тундербёрде по протоколу IMAP ? (хотя, скорее всего так) ... у меня пока еще все живы ... не буду палить провайдера .. ... надо дома будет проверить, там Киевстар (домашний) точно заблокировал ... ну, будем полный ВПН ставить, если что ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Але там є боти та модератори з різних сторін. А не тільки від однієї.
    В вк и ок тоже модеры групп могут быть разных сторон.
    Даже открою большой секрет в том же вк можно без групп сидеть и ничего там не будет или в группах без политики

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

в мене якраз ніяких проблем нема...
    Ну это понятно))
    Я спрашиваю почему такое удивление насчет соцсетей и зависимости от них?

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Та знаю я все це... усілякі там ляльки, печиво, прикраси, т.і....
    В одноглазиках були у своій тусовці, але з 2014 року завжд з*являвся якійсь щур, що заливав багном все спілкування...
    Та й люди почали бачити навколишнє кожен зі свого середовища, стало якось неспокійно, некомфортно, то поступово зійшло нанівець, зараз і закладки не лишилося... а спілкування перейшло в скайп та вайбер...
    Оце тіки мовна група польська була непогана - там фільми хороші викладали...
    Але, може для припинення чи зменшення пророс. ропаганди - то можна й потерпіти, пошукати інші ресурси.
    Я не страждаю , була би користь...
    Напевно, це головне. Тоді, коли користь у % програє погіршенням, дії влади виглядають безглуздо і безвідповідально. Не знаю, на сторінці дружини ніколи не бачив пропаганди РФ, ДНР\ЛНР, напевно тому, що ми не заходимо на ці сторінки. Але що цікаво, в інших соц.мережах (фейсбук, твіттер, ?телеграм? тощо) ті самі групи теж існують.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    В вк и ок тоже модеры групп могут быть разных сторон.
    Даже открою большой секрет в том же вк можно без групп сидеть и ничего там не будет или в группах без политики
    Во-во... У меня там четыре закрытые группы -и все по тех.сообществам... Нах нам та политика... Нас больше болтики-гаечки волнуют,чем дятлы всякие...

Дописів
    22 012

Типово

йовбаки, украинские соцсети раскручивайте )

Дописів
    13 721

Типово

Орендо, судячи з твоєї поведінки на початку 2014, тут на форумі та й по життю, коли ти здриснув на парашу пересиджувати, а потім, коли трохи устаканилося завдяки патріотам та коломойському, повернувся бо грошики міг тіки туточки заробляти - то тобі й вазелин не потрібен, будеш і так по усім нишпоркам плазувати без вазелину.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Чем ещё людям заняться, как не поисками обхода блокирования и хваставства этим фактом. Дебилы ..я. (с)
    ... мы таким образом помогаем СБУ найти слабые звенья в выполнении поручения Президента .... пусть блокируют ВПН-сервера в Германии, нефик этим толерантным европцам пропускать через себя вражий трафик ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Во-во... У меня там четыре закрытые группы -и все по тех.сообществам... Нах нам та политика... Нас больше болтики-гаечки волнуют,чем дятлы всякие...
    У меня вон гугл предложил зарегаться в гугл+ и сразу посмотреть видео про путина.
    Вот это ватная сеть,куда там ок

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Ну это понятно))
    Я спрашиваю почему такое удивление насчет соцсетей и зависимости от них?
    вражає істерика - маючи інтернет, убиваються за парою сайтів ...
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Дописів
    910

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    скільки в людини вільного часу з"явиться.... аж заздрю
    Ууу какая занятая мадам. А можно поинтересоваться чем таким вы занимаетесь что у вас времени нет? Только про детей и работу чушь нести не надо. Не вы одна с детьми и работой.
    Расскажите лучше про хобби, увлечения, досуг. Книги там какие прочитали, интересно мне.

Сторінка 90 з 326 ПершаПерша ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті