| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Приму в друзья на ФБ трех - четырех беженцев из vk, а могу и пожилую пару из Одноклассников. Недорого.
Тут еще кто-то умный писал что вконтакте на нас зарабатывает на рекламе. А если будем сидеть через прокси то не будет на нас зарабатывать. Хочу заметить что вконтакте для украинских пользователей рекламирует украинские же услуги. Так что кто больше потеряет еще не понятно
то він мабуть в ВК прочитав ))
В Европейском парламенте состоялась торжественная церемония подписания законодательного акта, которым для граждан Украины вводится безвизовый режим с Евросоюзом.В случае либерализации визового режима с ЕС при пересечении границы гражданам Украины необходимо будет иметь при себе биометрический паспорт, обратный билет и подтверждение места проживания.
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Ну шо тут у вас, утихли уже ватные слёзки или все еще льются рекой?
Отличие РФ от Хамаса в том, что Хамас после совершения теракта берет ответственность на себя.
Про Сингапур, заборону ВКонтакті та розвиток
- 14 годин тому
- Технології
- 1 730
- 98
- 1
[COLOR=#333333 !important]Читаю зараз книгу про Сингапур. Це там, де Лі Куан Ю типу посадив трьох друзів.
Крім цього, він:
- по суті, заборонив комуністів, а самих борзих посадив або депортував з країни;
- засудив всіх, хто його критикував;
- розігнав стачки профсоюзів, а самих борзих - посадив;
- розігнав повстання студентів, які виступали проти вивчення англійськї мови, а самих борзих - депортував з країни;
- заборонив жуйки;
- створив орган, який займався тим, що допомагав освіченим чоловікам і жінкам одружуватись і народжувати більше дітей, тому що вважав, що в сім'ях, де тато - освічений, а мама - ні (типова ситуація для Сингапуру) народжуються тупі діти;
- заборонив будь-яку рекламу тютюну, алкоголю і ще чогось там;
- примусово переселив фермерів в багатоквартирні будинки (деякі до кінця життя вважали, що він зруйнував їм життя);
- законодавчо примусив компанії слідкувати за екологією та зеленими насадженнями;
- заборонив розведення та вилов риби крім спеціально дозволених місць;
- примусово ввів англійську мову в усі сфери (навчання, уряд тощо) і всіма методами примусив китайців вчити англійську;
- здійснював жорсткий котроль ЗМІ;
- заборонив вигулювати корів на центральних вулицях міста. 57 корів було конфісковано і пущено під ніж у тих, хто не зрозумів з першого разу;
І це я прочитав лише четверту частину книгу.
До чого це я?
На персональному рівні я і інші притомні люди, звісно, проти заборон і обмежень.
Проте, заборона паління в публічних місцях однозначно хороша річ. Обмеження тютюну і алкоголю (не заборона, а обмеження) - норма багатьох цивілізованих країн.
А ще у нас є кримінальний кодекс, Конституція, правила дорожньго руху і здоровий глузд. Але це не заважає 97% водіям автівок порушувати швидкісний режим в Києві. Це не заважає будувати свічки в центрі міста без документів і на 5 поверхів більше норми. Це не заважає людям брати і давати хабарі.
Багато хто це називає свободою. І на будь-яке втручання чи зауваження одразу починає кричати "Зрада!" чи "Цензура!".
Три роки я чую від людей, що Петя - зрадник і йому потрібно відмовитись від всього свого бізнесу. Резонно.
Але чому багато хто чіпляється за свій нікому не потрібний акаунт в Вконтакті?
Чому багато хто бореться не за право знати українську, російську і англійську, а за право НЕ ЗНАТИ українську чи англійську?
Інформаційні війни - це війни сучасності. І хто володіє інформацією, той володіє світом. І поки що ми програємо в цій війні.
Мені важко уявити, як технічно будуть блокуватись всі ці сайти та програми. Але що я точно знаю - суспільству, бізнесу дали чіткий сигнал. Сигнал, що війна - не діло окремих людей, що розвиток - це справа всіх, що відмова від совка не може бути добровільною в наш час.
Є два типи людей - які сприймуть сигнал, зроблять висновки і почнуть змінюватись і змінювати. І ті, хто буде розповідати про цензуру, петю зрадника і адіннарод. Є ще третя категорія - які вже давно зробили ці висновки і тихо рухають те, що залишилось від країни, вперед.
[/COLOR]
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Так интересно когда человек который еле живой после инсульта и не имеющий нормального источника доходов - пишет на форуме про Сингапур. Вам бы следовало скопить свою пенсию за несколько лет и сьездить на три дня в Сингапур - хоть увидеть как это - жить в нормальной стране. Я знаю - я в Сингапуре был несколько раз и сполна это прочувствовал.
А то что мы видим у нас - и даже близко на Сингапур не похоже. Это как сравнивать говно с шоколадом. У нас закон не одинаков для всех. Так что ваши цитатки выглядят тупо и смешно.
По правде говоря, в большинстве указов, законов, постановлений нашей власти всегда полно всякой фигни. И это не вчера началось. а длится уже 26-й год. Но в данном случае речь о том, много ли потеряет пересічний українець от того, что ему ограничили пребывание хотя бы Вконтакте? Думаю большой трагедии и потерь не произойдет, несмотря на громкие возмущения. Шоб это был самый дурной указ нашей власти!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks