Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 61 з 326 ПершаПерша ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6513, показано з 1 201 по 1 220.

Тема: закрытие вконтакте властью

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    А вы тут все беситесь по поводу ресурсов для школоты...
    Некоторыми из санкционных ресурсов пользовались пожилые люди, не только личности пубертатного периода. А вообще-то все равно, что там запрещают в одной из самых пиратских стран мира.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    Некоторыми из санкционных ресурсов пользовались пожилые люди, не только личности пубертатного периода. А вообще-то все равно, что там запрещают в одной из самых пиратских стран мира.
    ... да я вижу.. на 60 страниц уже "все равно"
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Приму в друзья на ФБ трех - четырех беженцев из vk, а могу и пожилую пару из Одноклассников. Недорого.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    Если всё равно, то по чём плачетесь?

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    Приму в друзья на ФБ трех - четырех беженцев из vk, а могу и пожилую пару из Одноклассников. Недорого.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

.. оплата через яндекс-деньги?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

... да я вижу.. на 60 страниц уже "все равно"
    60 страниц трындежа, пересудов, редких возмущений, скептицизма, троллинга и простого местечкового флуда.
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Дописів
    910

Типово

Тут еще кто-то умный писал что вконтакте на нас зарабатывает на рекламе. А если будем сидеть через прокси то не будет на нас зарабатывать. Хочу заметить что вконтакте для украинских пользователей рекламирует украинские же услуги. Так что кто больше потеряет еще не понятно

Дописів
    910

Типово

Цитата Допис від DiMMMaS Переглянути допис
    бояры накати, попустит... Меня на фэйсбуке банят постоянно, за тролинг адептов руЦкага мира.
    И о чем это говорит? Я просто после этой фразы не могу понять кто вы ватник или бендеровец и фесйбук соответственно подпутинский или гейропейский

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Так вот оно что, Михалыч (с)

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1024119572.jpg
Переглядів: 81
Розмір:  55,3 КБ
ID:	2103969

Дописів
    8 509

Типово

Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    ээээ, то есть, если у меня нет работы, то хрен выпустят?
    то він мабуть в ВК прочитав ))
    В случае либерализации визового режима с ЕС при пересечении границы гражданам Украины необходимо будет иметь при себе биометрический паспорт, обратный билет и подтверждение места проживания.
    В Европейском парламенте состоялась торжественная церемония подписания законодательного акта, которым для граждан Украины вводится безвизовый режим с Евросоюзом.
    Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

.. оплата через яндекс-деньги?
    Можно еще через ANELIK

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 325

Типово

Ну шо тут у вас, утихли уже ватные слёзки или все еще льются рекой?
    Отличие РФ от Хамаса в том, что Хамас после совершения теракта берет ответственность на себя.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Про Сингапур, заборону ВКонтакті та розвиток

[COLOR=#333333 !important]Читаю зараз книгу про Сингапур. Це там, де Лі Куан Ю типу посадив трьох друзів.
    Крім цього, він:
    - по суті, заборонив комуністів, а самих борзих посадив або депортував з країни;
    - засудив всіх, хто його критикував;
    - розігнав стачки профсоюзів, а самих борзих - посадив;
    - розігнав повстання студентів, які виступали проти вивчення англійськї мови, а самих борзих - депортував з країни;
    - заборонив жуйки;
    - створив орган, який займався тим, що допомагав освіченим чоловікам і жінкам одружуватись і народжувати більше дітей, тому що вважав, що в сім'ях, де тато - освічений, а мама - ні (типова ситуація для Сингапуру) народжуються тупі діти;
    - заборонив будь-яку рекламу тютюну, алкоголю і ще чогось там;
    - примусово переселив фермерів в багатоквартирні будинки (деякі до кінця життя вважали, що він зруйнував їм життя);
    - законодавчо примусив компанії слідкувати за екологією та зеленими насадженнями;
    - заборонив розведення та вилов риби крім спеціально дозволених місць;
    - примусово ввів англійську мову в усі сфери (навчання, уряд тощо) і всіма методами примусив китайців вчити англійську;
    - здійснював жорсткий котроль ЗМІ;
    - заборонив вигулювати корів на центральних вулицях міста. 57 корів було конфісковано і пущено під ніж у тих, хто не зрозумів з першого разу;
    І це я прочитав лише четверту частину книгу.
    До чого це я?
    На персональному рівні я і інші притомні люди, звісно, проти заборон і обмежень.
    Проте, заборона паління в публічних місцях однозначно хороша річ. Обмеження тютюну і алкоголю (не заборона, а обмеження) - норма багатьох цивілізованих країн.
    А ще у нас є кримінальний кодекс, Конституція, правила дорожньго руху і здоровий глузд. Але це не заважає 97% водіям автівок порушувати швидкісний режим в Києві. Це не заважає будувати свічки в центрі міста без документів і на 5 поверхів більше норми. Це не заважає людям брати і давати хабарі.
    Багато хто це називає свободою. І на будь-яке втручання чи зауваження одразу починає кричати "Зрада!" чи "Цензура!".
    Три роки я чую від людей, що Петя - зрадник і йому потрібно відмовитись від всього свого бізнесу. Резонно.
    Але чому багато хто чіпляється за свій нікому не потрібний акаунт в Вконтакті?
    Чому багато хто бореться не за право знати українську, російську і англійську, а за право НЕ ЗНАТИ українську чи англійську?
    Інформаційні війни - це війни сучасності. І хто володіє інформацією, той володіє світом. І поки що ми програємо в цій війні.
    Мені важко уявити, як технічно будуть блокуватись всі ці сайти та програми. Але що я точно знаю - суспільству, бізнесу дали чіткий сигнал. Сигнал, що війна - не діло окремих людей, що розвиток - це справа всіх, що відмова від совка не може бути добровільною в наш час.
    Є два типи людей - які сприймуть сигнал, зроблять висновки і почнуть змінюватись і змінювати. І ті, хто буде розповідати про цензуру, петю зрадника і адіннарод. Є ще третя категорія - які вже давно зробили ці висновки і тихо рухають те, що залишилось від країни, вперед.

[/COLOR]
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    6 210

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    [FONT="]Про Сингапур, заборону ВКонтакті та розвиток

[/FONT]

[FONT="]

[/FONT]

[FONT="][COLOR=#333333 !important]Читаю зараз книгу про Сингапур. Це там, де Лі Куан Ю типу посадив трьох друзів.
    Крім цього, він:
    - по суті, заборонив комуністів, а самих борзих посадив або депортував з країни;
    - розігнав повстання студентів, які виступали проти вивчення англійськї мови, а самих борзих - депортував з країни;
    - заборонив жуйки;
    - створив орган, який займався тим, що допомагав освіченим чоловікам і жінкам одружуватись і народжувати більше дітей, тому що вважав, що в сім'ях, де тато - освічений, а мама - ні (типова ситуація для Сингапуру) народжуються тупі діти;
    - примусово переселив фермерів в багатоквартирні будинки (деякі до кінця життя вважали, що він зруйнував їм життя);
    - законодавчо примусив компанії слідкувати за екологією та зеленими насадженнями;
    - примусово ввів англійську мову в усі сфери (навчання, уряд тощо) і всіма методами примусив китайців вчити англійську;
    - заборонив вигулювати корів на центральних вулицях міста. 57 корів було конфісковано і пущено під ніж у тих, хто не зрозумів з першого разу;
    До чого це я?
    На персональному рівні я і інші притомні люди, звісно, проти заборон і обмежень.
    Проте, заборона паління в публічних місцях однозначно хороша річ. Обмеження тютюну і алкоголю (не заборона, а обмеження) - норма багатьох цивілізованих країн.
    А ще у нас є кримінальний кодекс, Конституція, правила дорожньго руху і здоровий глузд. Але це не заважає 97% водіям автівок порушувати швидкісний режим в Києві. Це не заважає будувати свічки в центрі міста без документів і на 5 поверхів більше норми. Це не заважає людям брати і давати хабарі.
    Багато хто це називає свободою. І на будь-яке втручання чи зауваження одразу починає кричати "Зрада!" чи "Цензура!".
    Три роки я чую від людей, що Петя - зрадник і йому потрібно відмовитись від всього свого бізнесу. Резонно.
    Чому багато хто бореться не за право знати українську, російську і англійську, а за право НЕ ЗНАТИ українську чи англійську?
    Інформаційні війни - це війни сучасності. І хто володіє інформацією, той володіє світом. І поки що ми програємо в цій війні.
    Мені важко уявити, як технічно будуть блокуватись всі ці сайти та програми. Але що я точно знаю - суспільству, бізнесу дали чіткий сигнал. Сигнал, що війна - не діло окремих людей, що розвиток - це справа всіх, що відмова від совка не може бути добровільною в наш час.
    Є два типи людей - які сприймуть сигнал, зроблять висновки і почнуть змінюватись і змінювати. І ті, хто буде розповідати про цензуру, петю зрадника і адіннарод. Є ще третя категорія - які вже давно зробили ці висновки і тихо рухають те, що залишилось від країни, вперед.

[/FONT][/COLOR]
    Если по правде, то в этом указе полно всякой фигни, а реальных санкций (до конца не дочитал) я как-то не увидел.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Наша Украина Переглянути допис
    кстати, могу сходу назвать пару раша облаков.
    украинский типа есть 4 гб у сервиса укр.нет

почему в Украине нет нормального облака? или я про него не знаю
    Ну, наверно потому, что в Украине нет правосудия, но есть силовые структуры, которые любят беспричинно нагрянуть, положить всех мордами в пол, и изъять (украсть) все оборудование. Не?

tofanidze
    Guest

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Про Сингапур, заборону ВКонтакті та розвиток

[COLOR=#333333 !important]Читаю зараз книгу про Сингапур. Це там, де Лі Куан Ю типу посадив трьох друзів.
    Крім цього, він:
    - заборонив жуйки;
    До чого це я?

[/COLOR]
    Так интересно когда человек который еле живой после инсульта и не имеющий нормального источника доходов - пишет на форуме про Сингапур. Вам бы следовало скопить свою пенсию за несколько лет и сьездить на три дня в Сингапур - хоть увидеть как это - жить в нормальной стране. Я знаю - я в Сингапуре был несколько раз и сполна это прочувствовал.
    А то что мы видим у нас - и даже близко на Сингапур не похоже. Это как сравнивать говно с шоколадом. У нас закон не одинаков для всех. Так что ваши цитатки выглядят тупо и смешно.

Дописів
    28 619

Типово

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від vt313 Переглянути допис
    Если по правде, то в этом указе полно всякой фигни, а реальных санкций (до конца не дочитал) я как-то не увидел.
    По правде говоря, в большинстве указов, законов, постановлений нашей власти всегда полно всякой фигни. И это не вчера началось. а длится уже 26-й год. Но в данном случае речь о том, много ли потеряет пересічний українець от того, что ему ограничили пребывание хотя бы Вконтакте? Думаю большой трагедии и потерь не произойдет, несмотря на громкие возмущения. Шоб это был самый дурной указ нашей власти!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    Тут еще кто-то умный писал что вконтакте на нас зарабатывает на рекламе. А если будем сидеть через прокси то не будет на нас зарабатывать. Хочу заметить что вконтакте для украинских пользователей рекламирует украинские же услуги. Так что кто больше потеряет еще не понятно
    Через прокси вконтакт так и будет зарабатывать на рекламе, а вот украинские продавцы уже не будут продавать свой товар.

Сторінка 61 з 326 ПершаПерша ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті