Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 57 з 326 ПершаПерша ... 7474849505152535455565758596061626364656667107157 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6513, показано з 1 121 по 1 140.

Тема: закрытие вконтакте властью

tofanidze
    Guest

Типово

Цитата Допис від Olorin Переглянути допис
    У рядовых может и не самая большая ЗП, зато у офицеров (по крайней мере у тех кого знаю) нормальный старт от 12-14,000 грн. при этом в зоне АТО никто не находится.
    То что вижу я - это совсем не за зарплату приобретено. Ну и я знаю больше, чем пишу тут.
    Да чего далеко ходить - вон в автопродаже один воин постоянно барыжит автомобилями. Навоевал? Что не мешает ему в соседней теме побираться на нужды своих солдат.

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    Но ведь я могу почерпнуть "правдивую информацию" и в фейсбуке и в твиттере. Почему их не заблокировали? Как так?
    хороший вопрос
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Вот это переполох.....а если заблокируют доступ к mamba.ru?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Кепчук Переглянути допис
    А можно поинтересоваться чем закрытие этих сайтов поможет лично мне и вообще стране?
    Вам не дано понять.
    Цитата Допис від Самсебеголова Переглянути допис
    тебе вот такие гаджеты памогут.

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    ну да, у нас в стране больше эти деньги деть некуда...

Цитата Допис від Самсебеголова Переглянути допис
    с помощью VPS и других технологий можно получить доступ к контенту и к сайту. И очень скоро этому научится вся страна», — считает Длигач.
    Делать мне больше нечего, как тр...ться с ТОРами и пр. ерундой ради дебильной соцсети. И так нечасто туда заглядывала и почти ничего не писала, а теперь вообще бывать не буду - только если на почту придёт уведомление о личном сообщении.
    Цитата Допис від Наша Украина Переглянути допис
    принятие заведомо невыполнимых указов
    А с какого перепугу он невыполним? Спросила всех своих знакомых, сидящих в ВК и Одноклассниках: ни один из них не собирается пользоваться прокси - ни одному из них не нужны лишние телодвижения ради этих сайтов. Все они переносят информацию в Фейсбук и будут общаться там.
    Для тех, кто в танке, повторяем в ...дцатый раз: конкретно против ОК и ВК санкции НЕ ВВОДИЛИ. Ввели против Яндекса и Майла. Кто Мордору доктор, что он решил отжать эти ресурсы у законных владельцев и отдать в руки ФСБ? Скажите Путлеру спасибо.
    опускает авторитет руководителя.
    В глазах ватников? Пофиг.
    Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Эти суки точно свою кончину чуют
    Блажен, кто верут. Ватноголовые скорее сдохнут, чем новая - НЕсовковая - Украина.

Звідки Ви
    Екатеринослав, Днепропетровск, Днепр...
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    То что вижу я - это совсем не за зарплату приобретено. Ну и я знаю больше, чем пишу тут.
    Да чего далеко ходить - вон в автопродаже один воин постоянно барыжит автомобилями. Навоевал? Что не мешает ему в соседней теме побираться на нужды своих солдат.
    Не, ну и мы таких "клиентов" знаем. Просто они не входят в число хороших знакомых. Собственно и так понятно кто на чем наживается, слишком уж быстрый прогресс по материальным благам у некоторых получается.
    Кстати, любопытства ради, а вас не пытались переманить в "тень", так сказать приобщиться к бизнесу на войне?
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    Вот это переполох.....а если заблокируют доступ к mamba.ru?
    А что это за сайт?
    Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе

tofanidze
    Guest

Типово

Не, ну и мы таких "клиентов" знаем. Просто они не входят в число хороших знакомых. Собственно и так понятно кто на чем наживается, слишком уж быстрый прогресс по материальным благам у некоторых получается.
    Кстати, любопытства ради, а вас не пытались переманить в "тень", так сказать приобщиться к бизнесу на войне?
    Я пока еще не про#пал остатки совести и стремлюсь зарабатывать другими путями и спать спокойно. Нах те деньги - если за них могут грохнуть? Если не от сепаров что то прилетит - так "бизнес партнеры" завалят. Ну или СБУ примет и заберет все нажитое и даже больше.
    Я в такие игры не играю.

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

А что это за сайт?
    сайт знакомств)))), самый, наверное, популярный

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Можу запропонувати здоровий глузд.
    Давай, почитаємо твою совкову замануху.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Я пока еще не про#пал остатки совести и стремлюсь зарабатывать другими путями и спать спокойно. Нах те деньги - если за них могут грохнуть? Если не от сепаров что то прилетит - так "бизнес партнеры" завалят. Ну или СБУ примет и заберет все нажитое и даже больше.
    Я в такие игры не играю.
    Спасибо за откровенность, достаточно здравая и дельная мысль. Примерно того же принципа стараюсь придерживаться тоже.

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    сайт знакомств)))), самый, наверное, популярный
    О как, значит не было нужды в его применении, не знал о таком.

Дописів
    35 019

Типово

http://www.pravda.com.ua/news/2017/05/17/7144179/
    Служба безпеки України не має наміру вилучати у приватних підприємств бухгалтерську програму "1С", що потрапила під санкції, і карати їх за це.

Про це повідомила заступник начальника департаменту контррозвідувального захисту у сфері інформаційної безпеки СБУ Юлія Лапутіна, передає "Інтерфакс-Україна".

"СБУ, насправді, не має ніяких питань до приватного сектора, який працює на законних підставах і стосовно 1С ніхто ні до кого приходити не буде. Крім того, такі візити виглядали б абсурдним: ми мали б до кожного з'явитися, такого не буде, буде повністю дотриманий закон", - заявила вона.

Лапутіна визнала, що програма "1С" є монополістом ринку, і бізнесу дуже складно буде переходити на інші продукти.

"Можу сказати, що приватного сектора це взагалі не стосується, ми не можемо впливати на приватний сектор, щось йому нав'язувати, ми можемо тільки рекомендувати звернути увагу на те, що дані, які отримуються від ваших бізнес-структур, обробляються в РФ", - сказала вона.

Представник СБУ нагадала також, що коли відбувається певна оперативна або слідча дія, вона завжди здійснюється за рішенням суду.

Що стосується державних структур, то Лапутіна зазначила наступне: "Цей фіскальний рік ми завершуємо в діючому режимі, тому що пройшли тендери. В наступному фіскальному році ця компанія ("1С" – ред.) не зможе брати участь у тендерах і відповідно працювати на цьому ринку".

Як повідомлялося, економічні санкції, запровадженні президентом Петром Порошенком 15 травня, поширюються також на відому компанію "1С".
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    4 532

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Делать мне больше нечего, как тр...ться с ТОРами и пр. ерундой ради дебильной соцсети.
    .
    та шо там тр..ться. дело пяти минут. даже кончить не успеете

tofanidze
    Guest

Типово

Так а если у нее нет мосга - как же она сможет юзать ТОР ?

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Давай, почитаємо твою совкову замануху.
    Читайте.
    Здоровий глузд — один з провідних початків людського життя, який розгортається не під дією науки, філософії чи якихось загальних принципів, а під вирішальним впливом здорового глузду. Саме тому він необхідний у гуманітарних і соціальних науках, які досліджують моральне та історичне існування людини.
    Здоровий глузд проявляється в судженнях про правильне та неправильне, придатних і непридатних. «Володар здорового судження не просто здатний визначати особливе з точки зору загального, але знає, до чого воно дійсно відноситься, тобто бачить речі з правильної, справедливої точки зору. Авантюрист, правильно розраховує людської слабкості та завжди вірно вибирає об'єкт для своїх обманів, проте не є носієм здорового судження в повному сенсі слова» (Г. Г. Гадамер). Ми спираємося на здоровий глузд насамперед у громадських, практичних справах. З його допомогою судять, спираючись не на загальні приписи розуму, а, швидше за все, на переконливі приклади. Тому вирішальне значення для нього мають історія та досвід життя. Здоровий глузд не можна вивчити, в ньому можна тільки вправлятися. Він має двоїстий, описово-оцінний характер: з одного боку, він спирається на минулі події, а з іншого боку є начерком, проектом майбутнього.
    Таким чином можна сказати, що здоровий глузд — критерій оцінки події на підставі бази знань, накопичених людством за час свого існування. Якщо подія не укладається в рамки даної бази, вважається що воно суперечить здоровому глузду і така оцінка буде доти, доки база знань не поповниться додатковою інформацією, що підтверджувала б істинність даної події. Таким чином здоровий глузд, як критерій оцінки, не дає однозначної відповіді про істинність-помилковість, реальність-нереальність, але визначає ймовірнісне значення даної події в цей час. Ступінь здорового глузду індивідуума в конкретній ситуації визначатиметься обсягом необхідних для даної ситуації знань, якими володіє індивідуум, умінням їх аналізувати та робити правильні висновки.
    Часто цим терміном позначають припущення або вірування, для пояснення яких не треба користуватися спеціальними знаннями або термінологією (наприклад, науковою).
    У філософії цей термін має дещо відмінний сенс — раціональність в плані забезпечення життєвих (як матеріальних, так і духовних) потреб індивідуума.
    Можна сказати також, що це інтуїтивна здатність ухвалювати розумні рішення, вільна від емоційної упередженості або інтелектуальної витонченості.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97...83%D0%B7%D0%B4

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

tofanidze
    Guest

Типово

То есть СБУ будет саботировать исполнение указа гаранта?

Дописів
    4 532

Типово

сегодня почта забита контрагентами с письмами о переходе почты с мэйл.ру на украинские ящики.

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від Vivera Переглянути допис
    эуропЭ зашевелилось)))
    Блокировка российских сайтов в Украине противоречит свободе слова, - Генсек Совета Европы

https://112.ua/ekonomika/blokirovka-...py-390385.html
    Причем, в оригинале его заявления слова "российских" нет.

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

Так а если у нее нет мосга - как же она сможет юзать ТОР ?
    Так а если у нее нет мосга - как же она сможет кончить!!!

Звідки Ви
    Дописів
    2 460

Типово

Еще бы СБУ что-то там могла сделать. Ну, тут как с георгиевской ленточки, просто не достает нескольких статей в криминальном или административном кодексе.

Сторінка 57 з 326 ПершаПерша ... 7474849505152535455565758596061626364656667107157 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті