| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот это переполох.....а если заблокируют доступ к mamba.ru?![]()
Вам не дано понять.
Делать мне больше нечего, как тр...ться с ТОРами и пр. ерундой ради дебильной соцсети.И так нечасто туда заглядывала и почти ничего не писала, а теперь вообще бывать не буду - только если на почту придёт уведомление о личном сообщении.
А с какого перепугу он невыполним?Спросила всех своих знакомых, сидящих в ВК и Одноклассниках: ни один из них не собирается пользоваться прокси - ни одному из них не нужны лишние телодвижения ради этих сайтов. Все они переносят информацию в Фейсбук и будут общаться там.
Для тех, кто в танке, повторяем в ...дцатый раз: конкретно против ОК и ВК санкции НЕ ВВОДИЛИ. Ввели против Яндекса и Майла. Кто Мордору доктор, что он решил отжать эти ресурсы у законных владельцев и отдать в руки ФСБ? Скажите Путлеру спасибо.
В глазах ватников? Пофиг.опускает авторитет руководителя.
Блажен, кто верут. Ватноголовые скорее сдохнут, чем новая - НЕсовковая - Украина.
Не, ну и мы таких "клиентов" знаем. Просто они не входят в число хороших знакомых. Собственно и так понятно кто на чем наживается, слишком уж быстрый прогресс по материальным благам у некоторых получается.
Кстати, любопытства ради, а вас не пытались переманить в "тень", так сказать приобщиться к бизнесу на войне?
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
Я пока еще не про#пал остатки совести и стремлюсь зарабатывать другими путями и спать спокойно. Нах те деньги - если за них могут грохнуть? Если не от сепаров что то прилетит - так "бизнес партнеры" завалят. Ну или СБУ примет и заберет все нажитое и даже больше.
Я в такие игры не играю.
Я считаю себя патриотом, но прежде всего я человек, и, когда одно не совпадает с другим, я всегда встаю на сторону человека. (с) Герман Гессе
http://www.pravda.com.ua/news/2017/05/17/7144179/
Служба безпеки України не має наміру вилучати у приватних підприємств бухгалтерську програму "1С", що потрапила під санкції, і карати їх за це.
Про це повідомила заступник начальника департаменту контррозвідувального захисту у сфері інформаційної безпеки СБУ Юлія Лапутіна, передає "Інтерфакс-Україна".
"СБУ, насправді, не має ніяких питань до приватного сектора, який працює на законних підставах і стосовно 1С ніхто ні до кого приходити не буде. Крім того, такі візити виглядали б абсурдним: ми мали б до кожного з'явитися, такого не буде, буде повністю дотриманий закон", - заявила вона.
Лапутіна визнала, що програма "1С" є монополістом ринку, і бізнесу дуже складно буде переходити на інші продукти.
"Можу сказати, що приватного сектора це взагалі не стосується, ми не можемо впливати на приватний сектор, щось йому нав'язувати, ми можемо тільки рекомендувати звернути увагу на те, що дані, які отримуються від ваших бізнес-структур, обробляються в РФ", - сказала вона.
Представник СБУ нагадала також, що коли відбувається певна оперативна або слідча дія, вона завжди здійснюється за рішенням суду.
Що стосується державних структур, то Лапутіна зазначила наступне: "Цей фіскальний рік ми завершуємо в діючому режимі, тому що пройшли тендери. В наступному фіскальному році ця компанія ("1С" – ред.) не зможе брати участь у тендерах і відповідно працювати на цьому ринку".
Як повідомлялося, економічні санкції, запровадженні президентом Петром Порошенком 15 травня, поширюються також на відому компанію "1С".
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Читайте.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97...83%D0%B7%D0%B4Здоровий глузд — один з провідних початків людського життя, який розгортається не під дією науки, філософії чи якихось загальних принципів, а під вирішальним впливом здорового глузду. Саме тому він необхідний у гуманітарних і соціальних науках, які досліджують моральне та історичне існування людини.
Здоровий глузд проявляється в судженнях про правильне та неправильне, придатних і непридатних. «Володар здорового судження не просто здатний визначати особливе з точки зору загального, але знає, до чого воно дійсно відноситься, тобто бачить речі з правильної, справедливої точки зору. Авантюрист, правильно розраховує людської слабкості та завжди вірно вибирає об'єкт для своїх обманів, проте не є носієм здорового судження в повному сенсі слова» (Г. Г. Гадамер). Ми спираємося на здоровий глузд насамперед у громадських, практичних справах. З його допомогою судять, спираючись не на загальні приписи розуму, а, швидше за все, на переконливі приклади. Тому вирішальне значення для нього мають історія та досвід життя. Здоровий глузд не можна вивчити, в ньому можна тільки вправлятися. Він має двоїстий, описово-оцінний характер: з одного боку, він спирається на минулі події, а з іншого боку є начерком, проектом майбутнього.
Таким чином можна сказати, що здоровий глузд — критерій оцінки події на підставі бази знань, накопичених людством за час свого існування. Якщо подія не укладається в рамки даної бази, вважається що воно суперечить здоровому глузду і така оцінка буде доти, доки база знань не поповниться додатковою інформацією, що підтверджувала б істинність даної події. Таким чином здоровий глузд, як критерій оцінки, не дає однозначної відповіді про істинність-помилковість, реальність-нереальність, але визначає ймовірнісне значення даної події в цей час. Ступінь здорового глузду індивідуума в конкретній ситуації визначатиметься обсягом необхідних для даної ситуації знань, якими володіє індивідуум, умінням їх аналізувати та робити правильні висновки.
Часто цим терміном позначають припущення або вірування, для пояснення яких не треба користуватися спеціальними знаннями або термінологією (наприклад, науковою).
У філософії цей термін має дещо відмінний сенс — раціональність в плані забезпечення життєвих (як матеріальних, так і духовних) потреб індивідуума.
Можна сказати також, що це інтуїтивна здатність ухвалювати розумні рішення, вільна від емоційної упередженості або інтелектуальної витонченості.
сегодня почта забита контрагентами с письмами о переходе почты с мэйл.ру на украинские ящики.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks