| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У Вас проблемы с выстраиванием логических цепочек. Сначала Вы пишите о неплатежах Россиии за газ и тут же говорите о перечислении РосУкрЭнерго, т. е. швейцарскому предприятию. Вы для себя хотябы выясните кто кому должен. Украина - России? Швейцария - России? Или может быть Нафтогаз - РосУкрЭнерго? Или РосУкрЭнерго - Газпрому?
Потому что мы просрали свои позиции в этом вопросе настолько давно..что даже неприлично вспоминать..И все потуги комичны..Требовали европейскую цену как мужики..а ведем себя как недоросшие ушлепки..Мы купим газ по той цене по которой договорится криминал..в его интересах цена как можно выше..а транзит..россиянам по большому счету пофиг..транзитом можно пугать только европу..либо они нам по голове настучат..либо они сами будут строить в обход газопроводы..Что касается риторического кому должен..однозначный ответ..должны мы..и вели мы себя несолидно..Дальнейшие фантазии можно отбросить как неорганизованные..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Спать спокойно может кто-то и будет, но если рванёт транзитная труба в силу своей ветхости, то уж мы-то на Украине спать точно не будем...
Кто прав... кто виноват..., а безответственность и безхозяйственность руководителей и бюрократов всех мастей - всё решат за нас. А то и подорвут в пику кому-нибудь ссылаясь на "руку москвы". как уже бывало не раз.
Вспомните подорванные склады с боеприпасами? Святого-то у политиков ничего-то и нееееет!
Вы сегодня просто искрите умом..обычно мои собеседники начинают обсуждать казахстан..когда аргументов ноль..тренеруйтесь амиго..адьЁ!!![]()
Успехи казахов нам только снились..А после выступления Назарбаева на НГ..Нашу шевелящуюся елку просто было смешно слушать..Порядок приоритетов в разы!! Кстати ..чуваку было не в падлу поздравлять сначала на казахском..потом на русском..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
господа простите, многа текста, что ранее написано не вникал. Но история стара как мир. Хохлы опять надули москалей. Газу накачали по 179 $, но денег то за такое количество с народа и предприятий не скачаешь вот и долг. Москали обиделись и начали, то 418$, то то, то се...
так что на Москву не стоит обижаться, а в следующий раз придется даже и терпеть с болью. Или заняться в конце концов энергосбережением!
Специально для ностальгирующих Новогоднее поздравление Л.И.Брежнева![]()
Как это не всю? Абсолютно всю. Или вы "пеню" считаете?
Пеня начисленная без судебного решения специального международного арбитража не является долгом.
Нафтогаз: як РосУкрЕнерго наварює на Газпромі - не наше питання
НАК "Нафтогаз України" не має боргів перед "РосУкрЕнерго", яка постачає російський газ.
Про це заявив голова компанії Олег ДУБИНА в інтерв`ю "5 каналу", повідомили УНІАН у прес-службі Кабінету міністрів.
За його словами, 30 грудня «Нафтогаз» повністю закрив розрахунки за спожитий у 2008 році газ, перерахувавши "РосУкрЕнерго" 1 млрд. 522 млн. 800 тис. дол. США.
О.ДУБИНА наголосив, що подальші розрахунки - між "РосУкрЕнерго" та "Газпромом" - не є відповідальністю "Нафтогазу України".
"За інформацією, яка у мене є з «Газпрому», 31 числа (грудня) прийшло 511 мільйонів. Це не моє питання – питати у «РосУкрЕнерго», чому вони не розрахувалися одним платежем, як отримали ці кошти до себе? Чому вони розірвали – 31 грудня 511 млн., а в наступні дні, тому що довгі свята, і треба, може, заробити на цьому на банківських рахунках – я це не берусь пояснювати і обговорювати це питання. Це хай вони розбираються між собою. Я знаю, що 30-го числа я виконав обов’язки по контракту, які були", - повідомив керівник "Нафтогазу".
О.ДУБИНА наголосив, що не підтверджені судовими рішеннями штрафні санкції не є боргом.
Він також заявив, що йому нічого не відомо про новий "борг", про який заявила компанія "РосУкрЕнерго". "Позов на «Нафтогаз» у 55 мільйонів дійсно лежить у Стокгольмському суді. Це відносини НАК «Нафтогазу» і «РосУкрЕнерго» у 2006 році. Ось цей позов на 55 мільйонів дійсно існує і лежить в стокгольмському суді, там займаються адвокати цим позов. Ось це я знаю. Все інше я не знаю", - повідомив О.ДУБИНА.
Довідка УНІАН. Компанія RosUkrEnergo AG ("РосУкрЕнерго") була посередником у схемі поставок газу до України в 2008 році.
1 січня 2009 року ВАТ «Газпром» припинив постачання газу до України, оскільки Москва і Київ не змогли домовитися про умови нового контракту. При цьому і Україна, і Росія запевняли і запевняють, що перебоїв з постачанням газу до Європи не буде.
2 січня RosUkrEnergo AG заявила, що «Нафтогаз України» порушує зобов`язання за контрактом з компанією на підйом і транспортування газу з підземних сховищ газу (ПСГ).
Того ж дня у НАК "Нафтогаз України" заявили, що компанія здійснила підйом з підземних сховищ газу тих обсягів природного газу для компанії RosUkrEnergo, що були заявлені компанією.
3 січня стало відомо, що RosUkrEnergo AG з метою забезпечення інтересів європейських споживачів газу подала позов в Арбітражний інститут Торговельної палати Стокгольма про стягнення боргу в 614 млн. доларів з НАК "Нафтогаз України" за поставлений природний газ і позов з вимогою зобов`язати "Нафтогаз" забезпечити транзит газу для експортних постачань за відповідними контрактами.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks